Паттайя – барвисте курортне місто, яке знаходиться в Таїланді. Це відмінне місце для тих, хто обожнює пригоди, драйв і веселощі. Паттайя на Новий рік подарує вам море задоволення і радості. У святкову ніч тут виступають місцеві зірки. У спеціальних наметах можна придбати одяг, аксесуари та різні сувеніри. Любителі шопінгу будуть в захваті від грандіозних зимових розпродажів, які влаштовують перед католицьким Різдвом.

Новий рік у Таїланді: Паттайя готелі

Один з найпопулярніших готелів на курорті - Hard Rock. На його даху проходять яскраві запальні вечірки і веселі святкові вечері. На вас чекають вишукані страви, смачні напої та жива музика, яка буде грати до ранку. Зверніть увагу на те, що все це входить у вартість проживання в готелі. Тому вам не потрібно нічого доплачувати.

Куди піти на Новий рік в Паттаї

Любителі тайської кухні будуть в захваті від затишного ресторану Thai House, в якому подають дуже смачні страви. А в ресторанчику AliBaba можна насолодитися не менш смачними стравами індійської кухні.

Популярні новини зараз

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію

Показати ще

Якщо ваша душа прагне романтики, вирушайте в ресторан Panorama, з якого відкривається захоплюючий вид на місто. Він займає 3 поверхи відомої вежі Pattaya Park 3*. Якщо ж ви хочете провести новорічну ніч серед російськомовних, розгляньте відвідування одного з цих ресторанів: Біле сонце, Вірменія, 8 підков, У Захарівни.

Якщо ви ставите питанням, де зустріти Новий рік у Таїланді, вирушайте в Паттайю. Це те місто, в якому святкування буде веселому навіть в пивному барі. Це курорт з дискотеками, концертами, вечірками і веселими туристами, які з задоволенням розділить з вами радість від святкової ночі.

Раніше портал "Знай.uа" писав про те, куди поїхати на Новий рік на море

А також про те, що подивитися в Глазго, культурній столиці Шотландії

Нагадаємо: топ-6 кращих лабіринтів світу