Подорож у листопаді має безліч переваг - приємні погодні умови, відсутність натовпу туристів і низька вартість поїздки. Вибір того, куди поїхати в листопаді в Європу не складе труднощів. Адже Європа радує наявністю безлічі цікавих міст з масою розваг і визначних пам'яток.

Куди поїхати відпочивати у листопаді в Європу

Угорщина

Найголовніші пам'ятки країни розташовані в її столиці, Будапешті. Місто відоме також центрами таласотерапії. Ви будете в захваті від весняної Угорщини. Неспішні прогулянки по старовинних затишними вулицями, усипаним різнокольоровим листям, подарують вам умиротворення і душевний спокій. Приголомшливі готичні замки і собори неодмінно вас вразять. Їх можна розглядати годинами. Незважаючи на те, що в листопаді в Угорщині вже досить прохолодно (температура повітря опускається до 11 градусів), деякі термальні купальні столиця ще працюють. Їх відвідування допоможе і розслабитися, і оздоровитися. Найбільш популярна - купальня Сечені. Вода природним чином прогрівається тут до 80 градусів.

Франція

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Показати ще

Похмура осіння погода не псує країну та її столицю, а робить їх ще більш красивими і романтичними. Якщо ви ніколи не були в Парижі, звичайно ж, вам варто відвідати Ейфелеву вежу – відомий символ міста. Популярними пам'ятками, яким потрібно приділити увагу, є також Лувр, Нотр-Дам-де-Парі, Тріумфальна арка, Версаль, Лувр і базиліка Сакре-Кер. Відвідавши ці місця, ви відчуєте, чому Парижу присвячують свої кращі твори письменники, поети, режисери, художники та композитори.

Португалія

У листопаді в цій країні ще тепло. Тому Португалія порадує вас теплими сонячними днями і ясною погодою. У деяких містах температура повітря сягає 20 градусів. Купуватися вже не вийде, але зате можна насолодитися прекрасними пейзажами і яскравими фарбами. Відмінним рішенням буде відправитися в оглядовий тур. Ви зможете побачити мис Рока, який знаходиться на краю світу, античний акведук, величні собори і монастирі. Популярністю користується також гастрономічний тур в Порту або Мадейру, в програму яких входить дегустація місцевого вина і портвейну, відомих у всьому світі.

Італія

У листопаді пляжний сезон вже закінчено, а гірськолижний ще не почався. Тому в цьому місяці відпочинок в Італії вийде найбільш бюджетним. Прогулянки по сонячній романтичної Тоскані надихнуть вас на нові звершення і дозволять відчути умиротворення. Тут ви ще зможете застати сонце і літо. Відмінна погода порадує вас також на островах і в південній частині Італії. У приморських містах моно насолодитися захоплюючим шумом бурхливих хвиль і його приголомшливим запахом. З визначних пам'яток варто відвідати Пантеон, Колізей, стародавні міста, собори і об'єкти спадщини ЮНЕСКО. Такий відпочинок в листопаді в Європі порадує вас різноманітністю і подарує чудові емоції.

Іспанія

Розважальне і культурне життя країни у листопаді в самому розпалі. Незважаючи на те, що в море вже не покупаєшся, а температура повітря починає опускатися, веселощі ніхто не відміняв. У листопаді проходять різні фестивалі мистецтва, цікаві вистави. Цікавим заходом є також фестиваль оливок проходить в листопаді в Андалузії. Тут можна спробувати різні види оливок і навіть придбати. Найбільш популярні місця і міста Іспанії – Барселона, Мадрид, Більбао, Коста-Брава, Гранада, Малага, Севілья, Коста-Дорада, Валенсія, Коста-Бланка.

Сподіваємося, ви вже вирішили, де відпочити в листопаді в Європі. Будь-яка з цих країн зробить вашу подорож незабутнім.

Портал "Знай.uа" вже розповідав про те, як відзначають Новий рік в Ізраїлі

А також про цікаві факти про Латвію, про які ви навряд чи чули

Нагадаємо: в Україні відкрилося 22 нових рейси за 4 дні