Листопад вважається не сезоном для подорожей. Але ви можете цим скористатися! Відпочинок з дітьми в листопаді – відмінне рішення. По-перше, восени у дітей шкільні канікули. По-друге, в цьому місяці будь-яка поїздка обійдеться вам в кілька разів дешевше. По-третє, на вулицях не будуть присутні натовпи туристів, завдяки чому ви отримаєте від поїздки лише позитивні враження і зможете без поспіху відвідати всі визначні пам'ятки.

Куди поїхати з дитиною в листопаді: цікаві місця

Якщо ви хочете здивувати дитину, варто вибрати місце, яке дійсно буде йому цікаво. Відмінним варіантом стануть парки розваг – Port Aventura в Барселоні і Disneyland у Парижі. Від такого відпочинку сучасні активні підлітки будуть в захваті. Дівчатам сподобаються також казкові замки і палаци: португальський палац Піна (Сінтра) і іспанська Альгамбра (Гранада). А хлопчаки із задоволенням проведуть час в музеї Ferrari, розташованому в італійському містечку Маранелло, в мюнхенському BMW Welt і музеї Mercedes-Benz в Штутгарті, Німеччина.

Морський відпочинок

Популярні новини зараз

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Показати ще

Море – відмінне місце, куди можна поїхати в листопаді з маленькою дитиною або підлітком. Найбільш бюджетний і популярний варіант – Єгипет. У листопаді тут починається оксамитовий сезон, завдяки чому ви і ваші діти зможете насолодитися теплими сонячними променями і спокійним морем. На популярних європейських курортах погода вже не дозволить купуватися, а ось Канарські острови цілий рік радують чудовою погодою. Крім того, ви можете відправитися з Туніс, Емірати або Марокко. Якщо ви прагнете чогось ексклюзивного, вам варто поїхати на Мальдіви чи в Індії. Ці країни порадують вас захоплюючою природою, незвичайною культурою і яскравими розвагами.

Тепла Європа

Листопад потішить теплими сонячними днями, якими ви зможете насолодитися в Європі. Іспанія, Чехія, Італія, Греція і багато інші країни мають найрізноманітніші пам'ятки і красиві цікаві місця: від старовинних палаців до сучасних зоопарків, від величезних сучасних будівель до безлюдних пляжів. З дітьми можна сходити в музеї, відвідати галереї, прогулятися на набережній, познайомитися з дикою природою, весело провести час в парках атракціонів і багато іншого.

Відпочинок з дітьми в листопаді на морі, в горах або в цікавому місті – відмінна можливість змінити обстановку, згадати літні канікули і зарядитися позитивом перед зимовими святами.

На порталі "Знай.uа": в Україні відкрилося 22 нових рейси

Нагадаємо: куди поїхати на море в листопаді

"Знай.uа" писав про цікаві факти про Латвію