Якщо ви не хочете впасти в осінню депресію, швидше за вирушайте на море! Подорож до поданої нижче країни порадує вас сонечком, чудовою погодою, красивою природою і цікавими розвагами.

Куди поїхати відпочивати в листопаді на море

Ямайка

Незважаючи на те, що в Ямайці вологий клімат, в листопаді тут відносно сухо. Цей місяць - відмінний час для відвідування країни. Взимку традиційно сюди з'їжджаються американці. А ось восени тут ви навряд чи зустрінете натовпу туристів. Тому і вартість відпочинку буде в рази дешевше. У листопаді вас порадує і погода: температура повітря і води досягає 29 градусів, завдяки чому спокійний пляжний відпочинок гарантований. Якщо ж ви любите активності, відвідайте місцеві водоспади, рушайте на екстремальний сплав по Чорній ріці, яка кишить крокодилами. Звичайно ж, батьківщина Боба Марлі порадує вас запальною музикою, відмінними стравами і напоями.

Дубаї, Об'єднані Арабські Емірати

Популярні новини зараз

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Показати ще

Це місце порадує вас справжньою спекою, за якою ви напевно скучили. Тому Емірати – відмінне місце, куди можна поїхати засмагати в листопаді. Температура повітря досягає 29-31 градуси. І вода в морі практично така ж – 27-28 градусів. Незважаючи на чудову погоду, у листопаді туристів в Еміратах в рази менше, ніж у грудні-січні. Тому цей місяць чудово підійде і для пляжного відпочинку, і для розваг, і для різноманітних екскурсій. У Дубаї ви можете сходити в дивовижний аквапарк, стрибнути з парашутом, відвідати нічний клуб і навіть покататися на сноуборді. Тут ви точно не нудьгуватимете.

Мальдіви

Якщо ви не могли вирішити, коли краще відправитися на Мальдіви, відвідайте цей райський острів в листопаді. Нехай вас не лякає, що в цьому місяці сезон дощів ще не закінчено. Опади тут вже не такі часті, як на початку осені. Найменше їх на півночі, а от в центрі архіпелагу їх випадає більше всього. Ціни на житло в цьому місяці більш ніж прийнятні. Якщо ви хочете зайнятися серфінгом, вирушайте на атол Адду – тут ви зможете зловити приголомшливі хвилі завдяки сильному вітрі. На острові є безліч пляжів, де можна поніжитися на сонечку, зайнятися дайвінгом і іншими водними розвагами. Температура повітря та води досягає 28-29 градусів.

Андаманські острови, Індія

Якщо ви віддаєте перевагу відокремлений і спокійний відпочинок, Андаманські острови – ідеальний для вас варіант. Відпочинок тут максимально комфортний і спокійний. Листопад порадує вас відмінною вартістю на житло і відмінною погодою (вода – 29 градусів, повітря – 30-31). Одне з найбільш незвичайних і захоплюючих розваг – купання зі слонами. Звичайно, пляжний відпочинок на красивому узбережжі ніхто не відміняв.

Таїланд

У листопаді тут закінчується сезон дощів, тому в цьому місяці можна сміливо вирушати в подорож. Якщо ви все-таки боїтеся намокнути, їдьте в Пхукет, тут вже буде сухо. У листопаді, особливо в його першій половині, тут набагато дешевше, ніж в інші місяці. Вас порадують також тепле море (28 градусів), безліч цікавих пам'яток, приголомшлива природа, парки, архітектура, нічне життя. Острів досить великий, тому варто взяти напрокат транспортний засіб і дослідити його різні куточки.

Куди поїхати на море в листопаді ви вже знаєте – вибір за вами. Кожне з цих місць прекрасно по-своєму. Переконайтеся в цьому самі!

Портал "Знай.uа" вже писав про те, як дістатися з Кракова у Венеції за 9 євро

А також про те, чого слід уникати під час поїздки в Лондон

Нагадаємо: кращі напрямки для подорожі в 2019 році