Якщо ви мрієте про справжню зимову казку на Новий рік, вам варто відправитися в Карпати! Величні гори, пишні ялини, снігова завірюха, гостинні місцеві жителі і особлива карпатська атмосфера – все це зробить свято яскравим і цікавим.

Карпати: відпочинок на Новий рік

У горах можна знайти абсолютно будь-яку розвагу: від найбвльш спокійного і до найбільш екстремального. Якщо ви хочете нарешті відпочити від робочих буднів і міської суєти, вам відмінно підійде похід в спа, масаж, плавання в басейні і релакс в термальних джерелах. Так ви зможете відпочити і душею, і тілом.

Якщо ж ви не хочете сидіти на одному місці, для вас теж є маса варіантів. Це катання на сноуборді, лижах, санках, сноутюбінгах, снігоходах, прогулянки на конях і навіть поїздка на українському автентичному возі. Якщо ви маєте хорошу фізичну підготовку і не боїтеся морозу, сміливо вирушайте в похід у Карпати на Новий рік! Це дозволить наблизитися до природи, відчути всі принади відпочинку в горах і незвично відзначити свято.

Популярні новини зараз

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини

Показати ще

У Карпати на Новий рік: куди поїхати

Буковель – найбільш відомий гірськолижний курорт України, на який з'їжджаються люди з різних куточків країни та світу. Тут представлено безліч варіантів активного відпочинку. Але навіть якщо ви не хочете кататися на сноуборді або лижах, вам варто покататися на підйомнику. Панорама засніжених Карпат вражає та зачаровує. В Буковелі розташовано безліч сучасних готелів та вишуканих ресторанів з високим рівнем обслуговування.

Славське – відмінне селище для відпочинку з дітьми, друзями та другою половинкою. Тут багато людей вчаться кататися на лижах – схили дозволяють. У селищі також можна покататися на квадроциклах та снігоходах, милуючись чудовими околицями. Інфраструктура у Славському розвинена дуже добре. Тут розташована безліч готелів, котеджів, готелів, кафе, ресторанів, аптек, магазинів, а також функціонують два великих курорти (Тростян і Захар Беркут).

Якщо ви не хочете кожного дня бачити натовп лижників і туристів, вирушайте у Великий Березний. Це селище розташоване в приголомшливо красивій гірській місцевості – у верхній течії річки Уж. Воно знаходиться всього в 40 кілометрах від Ужгорода. Поруч розташований чудовий заповідник з унікальним ландшафтом – Ужанський національний парк. У цьому місці ви дійсно зможете насолодитися чистим повітрям, відсутністю міської суєти і приголомшливими зимовими пейзажами.

Який би з варіантів відпочинку ви не обрали, ваша поїздка в Карпати на Новий рік неодмінно буде захоплюючою і цікавою!

"Знай.uа" вже писав про особливості святкування Нового року в Стамбулі

А також про найстрашніші місця в світі

Нагадаємо: куди варто поїхати в 2019 році