Туреччина – відмінна країна, в яку можна втекти від українського холоду і снігу. Вона користується популярністю серед туристів, які частенько приїжджають сюди на море. Чому б не зустріти в турецькій столиці Новий рік?

Стамбул – приголомшливе місто, яке зберігає в собі багатовікову історію та велич. Тут гармонійно з'єдналися контрасти: вузькі вулички, затишні маленькі дворики і урочисті масштабні площі, сучасні будівлі і старовинні мечеті.

Прекрасним місцем, яке ідеально підійде для святкування Нового року, є Галатський міст. Саме тут з'єднуються стара і нова частини міста. Вас очікує чудова святкова атмосфера, різні новорічні прикраси і неперевершений феєрверк.

Популярні новини зараз

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція

Показати ще

Відмінним варіантом для новорічної ночі також стане прогулянка на кораблі по Босфору. Захоплююча панорама нічного міста, смачне шампанське та вишукані страви – все це подарує яскраві враження.

Якщо ви жадаєте веселощів, вирушайте в епіцентр нічного життя столиці – Таксим. Тут розташовано безліч різних барів, ресторанів і клубів, які працюють до ранку. Але вам навіть не обов'язково йти в заклад, щоб перекусити. Місцевий фаст-фуд вважається найсмачнішим у місті.

Популярністю серед туристів користуються такі пам'ятки, як Султанахмет (Блакитна мечеть), Галатская вежа, звідки відкривається шикарний вид на місто, собор Святої Софії і палац Топкапи.

Під час новорічних канікул обов'язково відвідайте Емінею – стародавній квартал, який відомий своїми базарами і музеями. Також варто прокататися на незвичайному ретротрамваї і прогулятися по вулиці Істікляль.

Багато ресторанів і готелів пропонують гостям новорічні програми. Вулиці і заклади прикрашають гірляндами і ялинами. У Стамбулі роблять все для того, щоб створити веселу святкову атмосферу.

Українці можуть придбати спеціальні путівки з вже готовими програмами – це суттєво допоможе заощадити бюджет і позбавить вас від планування подорожі.

"Знай.uа" писав про те, як долетіти з Кракова до Венеції за 9 євро

А також про кулінарні особливості П'ємонту

Нагадаємо: куди українці можуть поїхати без візи на Новий рік