В Японії відкрився дуже незвичайний зоопарк. Замість справжніх тварин тут мешкають їх голограми. Вони створені за допомогою надсучасних технологій. Ці технології деякий час тому вже були представлені в Японії та Об'єднаних Арабських Еміратах. Багато вчених і експертів вважають, що вони в майбутньому цілком можуть замінити всі розваги.

Відвідувачі зоопарку будуть в захваті від 7D-проекцій тварин. Всі мешканці зоопарку створені з неймовірною точністю. Вони відображають не тільки зовнішність, але і всі звички, особливості поведінки. Ви зможете відчути запахи, почути звуки. Виглядає це дуже реалістично.

Дивовижно: гості зможуть не тільки спостерігати за фігурами, але і взаємодіяти з ними, доторкнутися до них. Тварин оточують спеціальні майданчики, які в точності відображають їх природну середовище проживання.

Популярні новини зараз

Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима

"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток

ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Якщо ця концепція приживеться і стане успішною, зоопарки в усьому світі зможуть відмовитися від вмісту різних тварин і диких звірів у неволі. А глядачі зможуть насолодитися їх приголомшливими віртуальними копіями, не турбуючись про замкнутості, здоров'я та неволі обителей зоопарку.

"Знай.uа" вже писав про кращі додатки для планування подорожі

А також про рідкісний шторм, який вдалося сфотографувати і зняти на відео альпіністові

Як повідомлялося, з України в Польщу і Словаччину можна доїхати за 3.5 євро