Якщо ви хочете здивувати свою другу половинку і не знаєте, як це зробити, у нас для вас є відмінне рішення. Рушайте в незвичайний готель Finn Lough, розташований в Північній Ірландії. Він забезпечить чудову романтичну подорож, від якої будете в захваті і ви, і ваша кохана людина.

Тут номери оформлені незвичайним чином. Вони представлені у вигляді оригінальних бульбашок. Кожен з будиночків стане вашим особистим царством.

Всі номери оснащені зручними ліжками, ванною кімнатою, кавоваркою і меблями. До послуг гостей – смачний сніданок, спа-процедури, відмінні напої, басейн і пухнасті білосніжні халати. Неподалік від готелю знаходиться дивовижна затока.

Популярні новини зараз

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари

Показати ще

Прозорі сферичні стіни і стеля дозволяють по-справжньому зануритися в красу і спокій природи. Звичайно ж, найкрасивіший час доби для перебування у готелі – це ніч. Всі номери знаходяться на відстані один від одного, що створює інтимну спокійній атмосфері.

Тільки уявіть: ви засинаєте під чудовим зоряним небом в обіймах другої половинки на неймовірно зручному і комфортабельному ліжку з балдахіном. Що може бути краще?

Раніше портал "Знай.uа" розповідав про приголомшливі гірські хатини

А також про найкращі фестивалі йоги

Нагадаємо: у Вашингтоні відкривається Анти-Трамп готель