У Вашингтоні, округ Колумбія, відкриється Eaton – перший в світі "активистский готель".

Концепція готелю заснована на ідеалі прогресивних ідеалів соціальної та екологічної справедливості. Він розташований всього в декількох кварталах від однойменної готельної мережі президента Трампа – Eaton Workshop з 209 номерами. Не дивно, що він названий "готелем анти-Трампа".

Коли виникло питання про так званому прізвисько готелю, його засновник і президент Кетрін Ло посміхнулася "безумовно, Я не проти", - сказала вона, виступаючи в Радикальній Бібліотеці. Ідея виникла ще в 2014 році. Але після виборів 2016-го з'явилося більше можливостей, і бажання створення готелю такого плану посилився.

Батько Ло – мільярдер, який володіє нерухомістю Lo Ka Shui, голова Great Eagle Holdings, якому належать розкішні готелі Langham і Eaton. Дівчина отримала освіту в Єльському університеті (де вона стала студентом-делегатом з Грінпіс). Вона вирішила податися в кіноіндустрію і повернулася на батьківщину після отримання диплома, щоб виконати свою мрію. Але батько поставив перед нею іншу задачу. "Він попросив мене створити бренд, який все змінить". "Це повинен був вийде так званий "Тесла готелів", - сказала вона.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

На перший погляд Eaton виглядає як ще один еко-свідомий готель. Він стильний, в його оформленні переважають екологічно чисті дерев'яні матеріали. Він вражають чудовими ретро-функціями. У кожному номері розташовані програвачі та оригінальні фотографії. В готелі регулярно проходитимуть різні заходи, які можуть вплинути на майбутнє. В тому числі і ті, які наближають до мистецтва.

Відчувається і вплив політики – на нічних столиках лежить не Біблія, а Декларація ООН про права людини. Ванні кімнати прикрашають і гендерно-нейтральні вивіски. У барі подають різні сучасні страви, виготовлені з екологічно чистих продуктів.. В планах – створення власної ферми.

На території готелю розташований оздоровчий центр, який орієнтується на сучасність і духовні практики. Eaton також створить схему резидентства для журналістів-розслідувачів і запропонує своїм конференц-залах безкоштовні кампанії для проведення заходів. Готель призначений для того, щоб діяти як радикальний штаб в центрі бурі.

"Нам усім цікаво, чи ми можемо довести, що готель може бути успішним, етичним, екологічно чистими прибутковим одночасно", - повідомила Ло.

У планах – відкриття ще трьох готелів (Гонконг, Сіетл і і Сан-Франциско).

"Знай.uа" писав про те, що скоро запустятmся таксі нового покоління

А також про те, як дістатися з України до Європи

Нагадаємо: чоловік перетворив майже 2000 фунтів гаруза на страхітливу фігуру