Мрієте про незабутню подорож? Ваше бажання - відвідати незвичайне місце? У нас для вас є чудова новина! Ви можете відправитися в Тегеран! Не очікували? Так-так, Тегеран – культурну (і не тільки) столицю Ірану.

Це місто-космополіт і найбільше місто країни. Воно потішить вас великою кількістю зелені, чарівними пейзажами, сучасними висотками, безліччю музеїв і галерей. Після приємної прогулянки в парку ви зможете насолодитися відмінною їжею і чудовими напоями в місцевих ресторанах, а також поспілкуватися з добрими і привітними людьми!

Заманливо? Ми згодні. Але у нас для вас є ще один сюрприз. Переліт з Києва в цей таємничий місто і назад обійдеться вам всього в 62 євро. Квитки за такою привабливою вартістю пропонує вітчизняна компанія Міжнародні Авіалінії України.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Показати ще

На офіційному сайті, а також на сайті посередників skyscanner.com і kiwi.com представлено безліч варіантів на серпень-жовтень 2019 року. Даний тариф передбачає провезення на борту літака ручної поклажі, вага якої не перевищує 7 кілограм.

МАУ дуже часто пропонує пасажирам придбати квитки за досить низькою вартістю в багато країн світу. Головна умова – завчасне бронювання.

На порталі "Знай.uа" повідомлялося, що чоловік перетворив 2000 фунтів тыкви в приголомшливу скульптуру

Нагадаємо: бельгійська авіакомпанія здійснюватиме рейси з України

"Знай.uа" писав про те, куди можна відправитися в жовтні на море