Щорічно Walt Disney World Swan і Dolphin Food & Wine Classic організовують семінари, заходи і 90 фестивальних стендів в жовтні для феноменального фестивалю, про який знають лише відомі шанувальники Діснея.

Фестиваль Swan & Dolphin в цьому році проходить з 26 по 28 жовтня. Він вважається кращим осіннім заходом для гурманів, які відвідують Флориду.

Та навіть більше! Цей фестиваль проходить під відкритим небом. Він відкритий для гостей, які не потребують паркування, і знаходиться в декількох хвилинах ходьби від Голлівудських студій Disney і Epcot, розташованих неподалік від Beach Club Club і яхт-клубів disney's BoardWalk.

Популярні новини зараз

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Показати ще

На заходах 26 і 27 жовтня гості можуть покуштувати страви з удостоєних нагород ресторанів готелю, таких як Il Mulino New York Trattoria, Shuck's Steak House і Todd English’s bluezooна на відкритій терасі між обома готелями. На території фестивалю розташовані також додаткові кіоски з різною їжею, стійки для напоїв і окремий пивний сад. Спеціальні тематичні зони, такі як Chinatown і Carnival Corner, подарують гостям безліч різних вражень, а приватний пляж готелю перетворюється на гавайську вечірку. Тут всі насолоджуються запеченої свининою Kalua і білим рисом, тунцем та струганим льодом, а також живою музикою.

В Інтернеті ви можете придбати спеціальні браслети, завдяки яким отримаєте безлімітний доступ до їжі і напоїв. Їх вартість починається від 119 доларів. Забронювати номер у готелі можна на офіційних сайтах Walt Disney World Swan і Dolphin Resort.

На фестивалі ви зможете відвідати захоплюючі семінари, присвяченим цікавим темам, наприклад, приготуванню коктейлів та макаронних виробів. Їх вартість варіюється від 50 до 85 доларів з людини. Якщо ви обожнюєте пробувати різні смаколики, вирушайте на Bubbles Brunch у ресторані Il Mulino в ресторані Walt Disney World Swan 28 жовтня. За 85 доларів ви зможете насолодитися різними видами м'яса, сирів і суші, а також такими стравами, як lobster benedict і роман. Спробуйте також відмінне шампанське або смачний коктейль мімоза.

Food & Wine Classic 2018 року знаменує дев'ятий рік фестивалю в Walt Disney World Swan і Dolphin Resort, який недавно зайнявся оновленням номерів та розширенням лобі в розмірі 150 мільйонів доларів. Наприкінці 2020 року відкриється нова 349-кімнатна 14-поверхова вежа з місцем для відпочинку на даху і феєрверками. Вона знаходиться в декількох хвилинах ходьби від Эпкота Діснея і Голлівудських студій.

Раніше портал "Знай.uа" розповідав про найкращі міста Італії

А також про романтичну подорожі до Індії

Нагадаємо: ви можете придбати авіаквитки з України в Азію з відмінною знижкою