Талановитий майстер-різьбяр по гарбузі Крістіан Рассел продемонстрував свої неймовірні навички. Він вирізав приголомшливий гарбуз вагою 2,013 фунти (а це трохи більше однієї тонни) для York Maze, найбільшого в Європі кукурудзяного лабіринту. Його робота стане частиною свята York Maze Halloween Festival.

Багато людей вважають за краще вирізати компактні гарбузи, постійно перебуваючи в пошуках ідеального варіанту. Рассел, в свою чергу, звик працювати з надзвичайно величезними гарбузами. Варто відзначити, що різьба по гігантської гарбузі зайняла у майстра півтора дні, включаючи перерви.

Популярні новини зараз

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Крістіан створив з гарбуза Світильник Джека – класичний символ Хеллоуїна. Скульптура вийшла неймовірно реалістичною і страхітливою. Вона має безліч художніх деталей, таких як загострені зуби, цікаві візерунки навколо рота, очей і навіть брів.

Рассел часто створює цікаві фігури для різних магазинів в цю пору року. Він також вирізає гарбузи у вигляді жахливих фантастичних істот, як Jabba the Hut з легендарних "Зоряних воєн" і Pennywise, клоуна з відомого фільму жахів "Воно".

"Гарбуз - прекрасний матеріал для різьби. Коли він висихає, стає схожим на м'яку деревину бальзи", - поділився Рассел.

Побачити більше фантастичних створінь можна на сторінці у Facebook All Carved Out або на сайті Крістіана https://www.deviantart.com/

Портал "Знай.uа" писав про бюджетні гірськолижні курорти Європи

А також про додатки, які допоможуть спланувати відпустку

Нагадаємо: бельгійська авіакомпанія здійснюватиме рейси з Києва