У сучасному світі традиційні паперові фотоальбоми вже не актуальні. Більшість мілленіалів воліють зберігати знімки і спогади в Instagram. Вони діляться гарними фотографіями, набирають мільйони лайків і передплатників.

За допомогою сучасних смартфонів з легкістю можна зробити красиву якісну фотографію. Існує кілька порад, які допоможуть вам створити чудові фото для Instagram, які зберуть ще більше лайків.

Замовте зйомку у професійного фотографа

В подорожі не завжди вдається отримати хороші кадри, просячи близьку людини або незнайомця зробити фото. Нерідко такі фотографії виходять розмитими або невдалими. Щоб цього уникнути, варто скористатися послугами професійного фотографа. Він зробить дійсно шикарні фотографії, від яких будете в захваті і ви, і ваші підписники.

Популярні новини зараз

В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла

"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Показати ще

Хто рано встає, той отримує відмінні фотографії

Освітлення є одним із ключових факторів, коли справа доходить до Instagram. Якщо ваше зображення буде тьмяним і розмитим, воно не приверне особливої уваги. Найкраще освітлення для фото можна зловити рано вранці - по мірі сходу сонця виникає м'яке природне світло. Крім того, рано вранці ви не зіткнетеся з натовпами туристів і зможете зробити оригінальні фото на фоні популярних пам'яток або на пляжі.

Красиво подайте місце, в якому знаходитесь

Якщо ви хочете привезти з подорожі захоплюючі фото, продемонструйте місце, в якому відпочиваєте. Це не означає, що ви загубитеся на фото або навіть повинні бути відсутніми на ньому. Зовсім ні, адже це ваші фотографії і ваші спогади. Подумайте про те, як ви можете подати місто, пляж, гори або пам'ятку. Сфотографуйтеся спиною, дивлячись вдалину, або передайте велич і масштаб місця з допомогою свого тіла.

Всі люблять відтінки синього

Незалежно від того, який фотоапарат або смартфон ви використовуєте для створення красивих кадрів, варто звернути увагу на окремі відтінки. Погодьтеся, що вам подобається фотографувати океани, моря, басейни і небо. На таких фото переважає синій колір. Він заспокоює і розслабляє, тому на такі світлини приємно дивитися.

Згідно з дослідженнями платформи онлайн-маркетингу Curalate, знімки з відтінками синього на 24% збирають більше лайків в Instagram, ніж їх червоні чи помаранчеві аналоги.

Спробуйте створити красиві фото без фільтрів

Звичайно ж, багато популярних блогери накладають фільтри на свої фото. Завдяки цьому їх профілі виконані в одній гамі і в одному стилі. Це красиво, з цим не посперечаєшся. Але інколи це заходить далеко, і первісне фото втрачає свою чарівність або ж воно перестає відповідати дійсності. Для того, щоб зробити гарну фотографію, достатньо пройти знайти красиве і чарівне місце. Уявіть собі північне сяйво або бурхливі хвилі океану. Навряд чи в житті ви хочете дивитись на них через фільтр. Навіщо ж тоді псувати це диво в Інстраграмі?

Портал "Знай.uа" розповідав про п'ятимісячну мандрівницю, яка відвідала майже всі штати Америки

А також про найкращі знімки пейзажів від професійних фотографів

Як повідомлялося: що слід знати про найкращу авіакомпанію світу