Як відомо, найкращою авіакомпанією світу протягом тривалого часу була Qatar Airways. Але в цьому році все змінилося. Перше місце в списку зайняла компанія Singapore Airlines, а колишній лідер перемістився на другу позицію. Варто також відзначити, що сінгапурські авіалінії – найкращі в рейтингу перших класів, а катарські – лідери у списку бізнес-класів.

Отже, що ж слід знати про переможця конкурсу?

Singapore Airlines – сінгапурська національна авіакомпанія, створена в травні 1947 року. На сьогоднішній день вона здійснює польоти до 35 країн, 65 пунктів і на п'яти континентах планети. Флот компанії містить 112 сучасних літаків (серед яких – Airbus і Boeing). Салон практично кожного з них мають економ, бізнес і перший класи. Частина літаків Boeing 777-200 має 2-класне компонування салону (економ і бізнес).

Популярні новини зараз

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

Всі рейси здійснюються з основного аеропорту, розташованого в Сінгапурі. Разом зі своєю дочірньою компанією SilkAir авіалінії з'єднують Сінгапур з безліччю різних пунктів, завдяки чому мають вплив і сильні позиції в Південно-Східній Азії.

Авіакомпанія займається переважно трансконтинентальними рейсами. Тому вона в першу чергу піклується про комфорт пасажирів на борту. Економ клас більш просторий, ніж зазвичай.

Салони бізнес і першого класу обладнані сучасними комфортабельними кріслами-ліжками, які розкладаються. Кожен пасажир може скористатися індивідуальним монітором під час польоту, а також розважитися за допомогою спеціальних програм.

Все це свідчить про те, що авіакомпанія Singapore Airlines заслужено зайняла лідируючу позицію рейтингу та стала найкращою в світі.

Портал "Знай.uа" вже розповідав про переваги подорожі з ручною поклажею

А також про те, що лоукостер Wizzair змінив правила провезення багажу

Нагадаємо: що робити, якщо ви втратили телефон на борту літака