Афіни – величне місто, яке зберігає в собі таємницю Греції. Воно манить туристів відмінною кухнею, захоплюючими пам'ятками та неповторною атмосферою.

Краща європейська регіональна компанія Aegean Airlines повідомила про спеціальну пропозицію. Ви можете придбати квиток на рейсы Київ – Афіни – Київ на грудень 2018 року за неймовірно привабливою вартістю – 76 євро.

Зверніть увагу на те, що така ціна представлена лише на сайті посередника Skyscanner.net. Дивно, але на офіційному сайті компанії квитки коштують трохи дорожче. З бронюванням і купівлею не варто зволікати. Швидше за все, це остання можливість придбати настільки дешеві квитки з української столиці в грецьку.

Популярні новини зараз

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Варто відзначити, що Aegean Airlines не буде здійснювати польоти за даним напрямком аж до квітня наступного року. Тому варто відвідати Афіни саме в грудні. Ви можете відправитися в подорож тривалістю від 1 до 15 днів. На сайті представлені різноманітні варіанти на рейси з 6 по 21 грудня – наприклад, з 6 по 7 або з 13 по 21 грудня.

Польоти відбуваються з Міжнародного аеропорту Бориспіль (Київ) у Міжнародний аеропорт Елефтеріос Венізелос (Афіни).

Найдешевші квитки можна придбати за спеціальним тарифом Go Light. Він передбачає можливість провезення в літаку великої ручної поклажі, розмір якої не повинен перевищувати 56х45х25 сантиметрів, а вага – 8 кілограм. На борт можна взяти невелику додаткову сумку або рюкзак, який можна розмістити під сидінням.

Портал "Знай.uа" писав про те, куди можна з'їздити з наметами недалеко від Києва

А також розповідав про те, що 5-місячна дитина відвідала майже всі штати Америки

Нагадаємо: кращі знімки пейзажів 2018