В подорожі не хочеться втрачати жодної хвилини. Хочеться, щоб дні були насиченими і цікавими. Ми підготували для вас список з 5 корисних додатків, які допоможуть спланувати подорож:

Check and Pack

Це чудовий порадник, який підкаже вам, що слід взяти з собою. З його допомогою ви зможете зібрати валізу. Програма створить для вас індивідуальний список речей, тому ви можете бути впевнені в тому, що нічого не забудете. Вам всього лише потрібно розповісти йому про пункт призначення, тип подорожі, транспорт та інші важливі деталі, наприклад, про те, що ви подорожуєте з дитиною. Додаток також нагадає вам про ті речі, які потрібно зробити перед поїздкою.

Blink

Популярні новини зараз

Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Показати ще

Це так званий тіндер для пам'яток. Виберіть місто, яке ви збираєтеся відвідати, і програма видасть вам список найбільш популярних серед туристів місць. Ви можете використовувати карти, щоб з легкістю дістатися до вподобаної пам'ятки.

Sygic Travel

Цей додаток допоможе створити індивідуальний маршрут. Вам потрібно лише вказати, куди ви вирушаєте і на скільки днів. Виходячи з отриманої інформації додаток самостійно створить маршрут з урахуванням всіх цікавих для вас місць, пам'яток і закладів. Ви можете використовувати його в режимі офлайн.

TripTrip

Цей додаток візуалізує вашу подорож по днях. Ви можете додати перебування в готелі або апартаментах, і кожен день ви будете бачити актуальну інформацію. Крім того, ви можете додавати в списки пам'ятки, ресторани, кафе, музеї і так далі.

BingeClock

Якщо на вас чекає тривалий переїзд або переліт, вам напевно захочеться почитати книгу або подивитись фільм. У додатку ви можете вибрати час, який ви хочете витратити на читання або перегляд, і перед вами з'явиться список можливих варіантів.

Всі ці програми дозволять використовувати кожну хвилинку подорожі захоплююче і з користю.

Портал "Знай.uа" вже писав про те, як зробити пляжний відпочинок ідеальним

А також про книги, які допоможуть зняти стрес від польоту

Як повідомлялося, існує кілька простих способів планування подорожі