Італія – неймовірна країна з безліччю пам'яток, традицій, пейзажів і колоритних місць. Щоб добре познайомитися з нею і відчути її сповна, необхідно відвідати 5 кращих міст. До них відносяться:

Рим

Як столиця Італії, Рим зберіг певний рівень популярності для мандрівників. Він може похвалитися Ватиканом і безліччю інших великих туристичних місць (не будемо згадувати про величний Колізей.

Мілан

Популярні новини зараз

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію

Показати ще

Міланський собор – одна з найважливіших визначних пам'яток міста. Мілан культивував свою власну відмінну індивідуальність, об'єднавшись з кількома відомими лініями моди. Це місто в Італії також забезпечує зручний доступ до широкого спектру різних точок входу в італійські Альпи.

Неаполь

Неаполь, місто, відоме протягом століть як Неаполіс, має безліч приголомшливих зачарувань. Це столиця регіону Кампанія в Італії, тут розташовано найпопулярніше метро країни. До речі, воно дозволить туристам з легкістю дістатися до руїн Помпеї. Це місце подарує вам не тільки незабутні емоції, але і естетичну насолоду.

Флоренція

Це один з найпопулярніших класичних міст Італії. Він зосереджений навколо Дуомо і Уффіці протягом століть. Мандрівники зможуть випробувати відвідати один з найкращих збережених культурних центрів епохи Відродження в Європі. Місто як і раніше зберігає більшу частину свого класичного чарівності, що зробить його обов'язковим пунктом у списку будь-якого мандрівника.

Венеція

Венеція має незаперечний рівень міжнародного визнання серед кращих міст Італії. У місті ви можете насолодитися безліччю незвичайних і вражаючих визначних пам'яток, в тому числі Собором Святого Марка. Саме місто був побудоване навколо великої мережі каналів. Воно, фактично, стоїть на воді, що і прославило його на весь світ.

Італія приготувала для вас безліч інших сюрпризів, від яких ви будете в захваті.

Італія приготувала для вас безліч інших сюрпризів, від яких ви будете в захваті.

Портал "Знай.ua" писав про книгаи, які допоможуть зняти стрес від польоту

А також про кращих книгах для поїздки в Італію, Іспанію, Францію

"Знай.uа" розповідав про приховані особливості і функції літака