Амстердам – атмосферне місто, яке приваблює туристів з усього світу. В центрі міста знаходиться річка Амстел. Завдяки безлічі спланованих каналів місто отрималр звання Північної Венеції.

Амстердам славиться оригінальними різнокольоровими будиночками і різними тусовками. Тут розташовано безліч культурних місць, музеїв світового рівня, різних закладів сучасної маскультури, клубів, кінотеатрів.

Однією з фішок міста є те, що більшість місцевих мешканців, як і туристів, їздять вулицями на велосипедах. У цьому місті дійсно багато велосипедів!

Популярні новини зараз

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Показати ще

Якщо ви хочете відвідати столицю Нідерландів, у нас для вас є чудова новина. Авіакомпанія МАУ (Міжнародні Авіалінії України) пропонує квитки з Києва в Амстердам і тому вартістю від 51 євро. Квитки можна придбати на рейс восени в 2019 році.

На офіційному сайті представлені різні варіанти на вересень і жовтень. Польоти відбуваються з київського міжнародного аеропорту Бориспіль в аеропорт Амстердам Схіпхол, який розташований у 17.5 кілометрах від Амстердама. Квитки передбачають провезення ручної поклажі вагою до 7 кг.

Це відмінна можливість познайомитися з одним з головних міст Європи.

Портал "Знай.ua писав про прості способи планування подорожі

А також про фактори, які допоможуть зробити пляжний відпочинок ідеальним

Нагадаємо: як подорожувати з одним рюкзаком