В подорожі завжди хочеться виглядати гарно і стильно. Водночас важливо, щоб у поїздці було зручно і комфортно. Крім того, важливо, щоб з собою речі і на теплу і холодну погоду. А раптом піде дощ? Що ж робити? Що з одягу брати з собою, а що залишити вдома? І як зробити так, щоб все це вмістилося в рюкзак або хоча б у валізу і не виглядало, немов шафа на плечах?

Ми приготували для вас кілька порад, які допоможуть підібрати стильні луки для подорожі, в яких ви будете почувати себе комфортно і які не будуть займати місце в 3-х валізах:

Формуйте гардероб з базової одягу. Практично всі речі повинні поєднуватися між собою. Ідеальним варіантом стануть улюблені джинси, кілька однотонних футболок, шорти, штани, кросівки, босоніжки. Не варто брати з собою велюрову спідничку, яка поєднується тільки з чорною майкою. Такі варіанти просто залиште вдома.

Популярні новини зараз

Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу

Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів

Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Показати ще

Беріть з собою речі, які мнуться мінімально. Погодьтеся, ви будете виглядати безглуздо в стильному трикотажному кардигані, який пом'явся в дорозі. До речі, зараз піджаки знову в моді. А їх можна поєднувати і з джинсами, і з шортами, і зі спідницями.

Дізнайтеся, чи є у вашому готелі, хостелі або квартирі пральна машинка. Якщо так, то ви можете взяти одягу по мінімуму. Якщо ні, то доведеться взяти трохи більше речей. Звичайно ж, в білому влітку ходити дуже приємно. Але не забувайте про те, що це непрактично. Тому не варто брати з собою тільки світлий одяг.

Якщо ви збираєтеся сходити в ресторан або нічний клуб, ви, звичайно ж, можете захопити з собою вечірню сукню і туфлі на підборах. Але одного комплекту буде цілком достатньо!

Захопіть з собою капелюх. Він і від сонця врятує, і зробить ваш образ більш стильним, і відмінно буде виглядати на фото для Інстаграму.

Портал "Знай.uа" розповідав про новий пакет від готелю Амстердама, який познайомить вас з Ван Гогом

А також про те, як вибрати подорож за знаком зодіаку

"Знай.uа" писав про страви французької кухні, які обов'язково варто спробувати