На честь сезону Хеллоуїна The High Line Hotel в Нью-Йорку пропонує ексклюзивні послуги Pumpkin Service Plus Bottle Service кожен четвер і п'ятницю в жовтні, починаючи з 4 жовтня. Поки ви будете насолоджуватися келихом шампанського Veuve Clicquot Brut Yellow Label NV, майстер-різьбяр Брент Хейзер намалює ваш портрет. Ви отримаєте персональний гарбуз в подарунок.

Звичайно ж, це не обов'язково повинен бути ваш портрет. Гарбузи робляться на замовлення, тому дизайн і малюнок можуть бути абсолютно різними. Це може бути ваш портрет, портрет вашої коханої людини, друга або родича, зображення вашого вихованця або, можливо, вашого улюбленого персонажа мультфільму, вашого логотипу або навіть "гарбузова версія" портрета Мони Лізи. Це може бути все, що ви побажаєте. Така гарбуз стане відмінним подарунком на Хелловін.

Крім того, в барі готелю High Line гостя запропонують безліч сезонних коктейлів, пива, вина і ексклюзивних маленьких пляшок Pinhook, на честь святкування осіннього сезону. У неділю, 28 жовтня напередодні Хелловіна в готелі буде проходити парад костюмів для собак.

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Показати ще

Сеанс створення портрета і насолоди шампанським триває 45 хвилин. Вартість послуги становить 125 доларів. Бронювання здійснюється з 18:30 до 21:30 вечора по четвергах і п'ятницях у жовтні.

Детальну інформацію про те, як отримати свій власний розмальований гарбуз, можна знайти на веб-сайті готелю High Line.

Портал "Знай.uа" писав про те, як налякати друзів на Хелловін

Як повідомлялося, у Міннесоті п'яні птахи почали громити місто

"Знай.uа" розповідав про те, яке пиво продається в Нью-Йорку