Гаваї займають лідируючу позицію у списку вже другий рік поспіль. У минулому році штат був на третьому місці, в цьому – на першому. Але хто може звинуватити жителів штату Алоха за те, що у їх історії була невелика весна? Зрештою, середня температура регіону коливається від 70 до 88 градусів протягом усього року. Крім того, в цьому штаті - 11 різних кліматичних зон.

Але справа не тільки в прекрасній погоді. Експерти проаналізували 50 держав за різними параметрами. Рейтинг був складений з урахуванням 31 критерію, починаючи від показника депресії та участі у спортивних змаганнях і закінчуючи рівнем доходів. Серед показників також були емоційне і фізичне благополуччя, робоче середовище, суспільство та навколишнє середовище. Кожна шкала оцінювалася максимум сотнею балів.

Гаваї вийшли на перше місце завдяки першій позиції на шкалі "емоційне і фізичне благополуччя". Штат посів 30 місце в категорії "робоче середовище" і четверте - в "суспільство і довкілля". Всього Гаваї набрали 68,27 балів.

Популярні новини зараз

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

"Щастя штату Гаваї [ранжироване] дійсно пов'язане з культурою", - повідомила Памела Гейл Джонсон, засновник The Secret Society of Happy People. "Тут існує міське середовище, але в культурному плані все більш невимушене, що сприяє емоційному і фізичному благополуччю. Тут багато пляжів, люди багато гуляють і займаються походами. Це середовище, яке сприяє розвитку так званого менталітету "stop and smell the roses", який закликає відволіктися від метушні і насолодитися красою.

На другому місці опинився штат Юта з загальним результатом 67,84. Він зайняв 18-е місце в шкалі "емоційне і фізичне благополуччя", а також перше місце в "робочому середовищі" і друге в "співтоваристві та навколишнього середовища".

Міннесота посіла третє місце з результатом 67,26, Північна Дакота посіла четверте місце з балом 65,62. Потім в списку йдуть: Каліфорнія - 63,14, Айдахо - 63,09, Меріленд - 61,78, Айова - 61,07 і Південна Дакота - 60,80. Оклахома, Аляска, Луїзіана, Арканзас і, нарешті, Західна Вірджинія увійшли в список як найменш щасливі штати в країні.

Є деякі відмінності від результатів минулого року. Приміром, Гаваї перемістилися з 3-го місця на 1-е, а Північна Дакота - з 14-го на 4-е.

Цей рейтинг може допомогти деяким штатам зрозуміти, що їм слід покращити. Але важливо пам'ятати про те, що існують способи зробити ваш дім щасливішим, де б ви не знаходилися.

На порталі "Знай.uа" повідомлялося про те, як потрапити на Гаваї абсолютно безкоштовно

Нагадаємо: 20 фотографій, які змусять вас відправитися в Португалію

"Знай.uа" розповідав про Нью-Йорк як про пивне місто