З жовтня 2018 року відвідувачі Каліфорнійського парку Emerald Bay State можуть досліджувати підводний світ, наповнений історичними атрибутами, які знаходилися в експлуатації на початку 20-го століття.

Раніше дайвери могли досліджувати дві великі баржі на Historic Barge Dive Site, розташованому на березі затоки. Нова стежка Emerald Bay Maritime Heritage Trail дозволить їм досліджувати три нових додаткових об'єкта і безліч кораблів, які спочивають під поверхнею затоки. До них відносяться дерев'яний рибальський човен, який знаходиться на глибині 35 футів, і скіф, розташований на глибині 60 футів. Судно довжиною 27 футів, відоме як Флоренція М, було побудоване в 1915 році і використовувалося для екскурсій озеро. Сліди його фарби досі видно на корпусі.

На новій стежці також розташоване стародавнє величезне судно, яке було частиною парку рекреаційних ресурсів, використовуваних у Emerald Bay Resort, простому сімейному курорті в парку. Він був популярним місцем відпочинку серед туристів і місцевих жителів. У 1950-х роках його демонтували, щоб звільнити місце для кемпінгу.

Популярні новини зараз

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Показати ще

Відвідувачі також знайдуть в парку кілька історичних невеликих кораблів, які, ймовірно, були затоплені на своїх причалах на глибині від 30 до 60 футів. До них відносяться металевий каяк, дерев'яні рибальські човни та моторні човни.

Каліфорнійські державні парки відкрили для громадськості підводний морський культурний маршрут. Любителі історії можуть зануритися під воду і відправитися на прогулянку через рекреаційні судна і баржі. За словами представників оновленого парку, колекція є найбільшою і неймовірно різноманітною групою національних затонулих невеликих суден, які залишилися у своєму первісному місці.

Вивчення підводного ландшафту неймовірне і незабутньє ще й завдяки тому, що деякі судна, знаходячись у холодній воді, збереглися в хорошому стані навіть через сотню років після закінчення експлуатації.

Як повідомляв портал "Знай.uа", відвідувачем одного з французьких барів став скаковий кінь

"Знай.uа" розповідав про те, що у Міннесоті почали буянити п'яні птахи

А також про те, як безкоштовно потрапити на Гаваї