По місту Гілберт, Штат Міннесота, літають п'яні птахи.

За словами місцевої влади, птахи в регіоні стають трохи напідпитку, наївшись перестиглих ягід. Через ранній мороз плоди трохи забродили і стали токсичними для дроздів. Коли птахи з'їдають їх занадто багато, то починають дивно поводитися: їх координація порушується, видимість погіршується, і вони починають летіти у вікна будинків і автомобілів. Насправді, вони настільки виходять з-під контролю, що місцеве поліцейське управління було змушене попередити громадян про те, що відбувається.

Птахи, які почали атакувати місто, - американський / кедровий омелюх і мандрівний дрізд. Вони переважно харчуються ягодами, тому більш сприйнятливі до сп'яніння.

Популярні новини зараз

Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу

Показати ще

Поліцейський відділ у курсі того, що відбувається, тому він хоче, щоб мешканці це розуміли. "Немає необхідності залучати правоохоронні органи до цих птахів, оскільки вони повинні самостійно протверезіти протягом короткого періоду часу", - повідомляється на сторінці відділу на Facebook.

І якщо ви дійсно хочете допомогти п'яним птахам, "спробуйте покласти їх у хлів, комору або в ящик в темному місці, де вони зможуть трохи виспатися.

Як раніше писав "Знай.uа", Нью-Йорк потрапив в список найкращих пивних міст світу

Портал "Знай.uа" повідомляв про те, як налякати друзів напередодні Хеллоуїна

Нагадаємо: Грузія відкрила для України двері безвізу