Україна та Грузія домовилися про взаємне скасування віз. Тепер українці можуть подорожувати до Грузії за ID-паспортами.

Цю інформацію повідомляє telegraf.

Угода була підписана прем'єр-міністром України Володимиром Гройсманом і прем'єр-міністром Грузії Мамукою Бахтадзе. Відбулося підписання у молдовському Кишиневі. Там керівники урядів беруть участь в саміті ГУАМ.

Відтепер, громадяни України зможуть перебувати у Грузії без віз протягом 90 днів щорічно.

Популярні новини зараз

Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу

Показати ще

Економічне зростання має відображатися на житті громадян. Глави урядів вважають, що знімаючи торгові бар'єри, треба знімати і бар'єри стосунків між людьми.

Нагадаємо, що якщо країни Європейського Союзу не поставляться серйозно до прагнень балканських країн приєднатися до ЄС, це може спровокувати нову війну у регіоні.

Цю інформацію повідомив глава Єврокомісії Жан-Клод Юнкер, передає DW. На думку Юнкера, балканським країнам необхідно надати реалістичні плани щодо вступу до ЄС.

Як повідомляв раніше портал "Знай.ua", Norwegian Cruise Line дійсно хочуть, щоб ви скористалися їх послугами на Гавайських островах. Настільки, що компанія заплатить, щоб вас туди доставити. Мандрівники, які замовляють поїздку на кораблі круїзної лінії Pride of America, можуть отримати безкоштовний квиток до Гавайських островів і назад. Або ж величезну знижку.

Також портал "Знай.ua" повідомляв про те, що у середу, 3 жовтня, стало відомо, що ще одна європейська країна стала доступнішою для України завдяки взаємному відмови від візових вимог. Так, зовсім скоро українці зможуть відвідувати Сербію без візи. Про це пише Politeka.