В Америці можна відправити страшного клоуна для доставки пончиків (і кошмарів) своїм друзям.

До Хеллоуїну.

Ви не будете знати точно, наскільки ви любите пончики, поки не зіткнетеся з рішенням про те, чи варто виривати їх з рук страшного клоуна. І ми зараз говоримо не про того клоуна, який виглядає добрим і просто лякає маленьких дітей, щоб їм було весело. Ми маємо на увазі повний комплект: від матової фарби на обличчі і до гострих іклів.

Популярні новини зараз

Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду

Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

Показати ще

Hurts Donut - ланцюжок, що складається з локацій на Середньому Заході та Півдні (головні точки знаходяться в Міссурі). Сервіс займається "страшними клоунськими доставками". Він заявив про себе в минулому році напередодні Хеллоуїна. Відтепер і до кінця місяця ви можете замовити незвичайну послугу. Жахливий клоун Пеннівайз з фільму "Воно" з'явиться на порозі вашого друга (чи ворога) з червоними кульками і дюжиною пончиків.

Вартість послуги складає 5 доларів (плюс вартість згаданої коробки з пончиками), і, судячи з відео, здається, що вона безумовно того варта.

По суті, клоун не буде робити нічого страшного. Він не буде розмовляти з одержувачем, не буде бити в обличчя, кричати або робити щось страшне. Він просто буде бігти за ним (а більшість одержувачів одразу тікають), поки не віддасть коробку з пончиками. Схоже, такий метод дійсно працює! Вся принадність – у тому, що історія закінчується поїданням дуже смачних пончиків.

Щоб організувати клоун-грам, зайдіть на сайт Hurts Donut Facebook, щоб дізнатися, чи надає сервіс послуги у вашому місті, а потім зателефонуйте, щоб домовитися про час і місце.

Якщо ви все ще шукаєте причину для відправки, клієнти сервісу, підкинуть вам кілька ідей.

Отже, Стів їв свій йогурт з відкритим халатом? Замовте для нього страшну клоунську доставку. Брендон приніс свою акустичну гітару на роботу, адже дівчата хотіли (насправді – ні) відчути, що у нього в душі? Надішліть пончики з допомогою клоунської доставки.

Раніше портал "Знай.uа" писав про те, які місця Вермонта варто відвідати восени

А також про те, чому Португалію необхідно відвідати кілька разів

Крім того: порятунком для швейцарськоuj села може стати перетворення на готель