У Португалії практично кожен кут неймовірно мальовничий. Якщо ви ще не були в цій країні, вона повинна бути наступною у вашому списку канікул. Хоча, вона повинна бути там, навіть якщо ви вже її відвідували.

Існує кілька факторів, які роблять відпочинок в цьому місці приголомшливим: смачні страви, унікальні пам'ятки та чарівні пейзажі. Все це стосується не одного певного міста, а всієї країни в цілому.

Лісабон є обов'язковим пунктом практично кожного маршруту. Саме сюди прилітає більшість туристів. Але, щоб дізнатися, відчути Португалію і насолодитися нею сповна, варто відправитися на північ. Тут розташований культурний центр - Порту. Місцеві дегустації вина – відмінний варіант для лінивого спокійного відпочинку.

Популярні новини зараз

Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Якщо ж вас приваблюють замки і руїни, вирушайте в Синтру. Головна визначна пам'ятка міста – Палац Піна. Його унікальний псевдосередньовічний стиль і смілива колірна палітра чудово виглядають в сонячних променях. Тут також ви зможете побачити мавританську архітектуру Національного палацу Сінтри. Побачивши його, розумієш, чому датський автор відомих казок Ганс Християн Андерсон був настільки натхненний цим містом.

В годині їзди на північ від Синтри розташований Обідуш - середньовічне містечко, який якому вже більше 700 років. Його серце – величний замок, в якому ви можете провести ніч. Ви здивовані? І це ще тільки північна частина країни.

Південь теж здатний вас здивувати. Вирушіть на безлюдні безлюдні пляжі, які допоможуть усамітнитися з природою. Або відправтесь на Мадейру, серію з чотирьох островів біля західного узбережжя, які відомі своїми вулканічними рельєфами і ботанічними садами.

У Португалії немає неправильного маршруту - вам просто потрібно прийняти той факт, що цю країну необхідно відвідати не один раз, щоб по-справжньому відчути все, що вона може запропонувати. До речі, їхати сюди варто не на 2-3 дні, а на кілька тижнів.

Якщо після всього вищесказаного ви все ще не почали шукати квитки на літак, ми додамо ще дещо. Це 20 дивовижних фотографій, завдяки яким ви закохаєтесь в Португалію навіть на відстані.

The Dom Luis Bridge Over the Douro River

Zambujeira do Mar

Vineyards Over Douro Valley

Praia da Rocha, Algarve

A Serene Setting at Cabanas No Rio, Comporta

Casa Serralves, Porto

Stretch of Beach at Porto Covo

Fishing Village Porto Covo

Rooftops Across Lisbon

Gale Beach, Comporta

Cobblestone Street in Lisbon

Angra do Heroismo, Azores

Intricate Building Facade in Lisbon

Villa Extramuros, Horta do Chaveiro

The Douro River in Porto

Statue of Sao Jorge in Lisbon

Rooftops Across Porto

Casa Serralves Gardens in Porto

Beach at Cabanas No Rio, Comporta

Palácio da Bolsa in Porto

Якщо Португалія настільки приголомшливо виглядає на фотографіях, уявіть, наскільки вона прекрасна наживо!

Як повідомляв портал "Знай.uа": швейцарське крихітне село може стати готелем

"Знай.uа" розповідав про мальовничі місця, що знаходяться далеко від цивілізації

А також про те, що популярна серед туристів подушка, яку використовують на борту літака, отримала апгрейд