На шляху від островів Швеції до піків Грузії розташовано безліч чудових місць. Саме про них ми сьогодні і розповімо.

Румунські гори

The Fagaras - найвищі гори Румунії. Це відмінне місце для походу. На ринку під відкритим небом можна придбати все необхідне для перебування в горах. Багато туристів залишаються на ночівлю в шале Podragu (з травня по листопад), плавають в озері, вечеряють на вершині гори.

Іспанське кільце Пікус

Популярні новини зараз

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Показати ще

Похід по Анільо-де-Пікус в Астурії - екстремальний альпінізм, завдяки якому можна отримати безцінний досвід. Він займає від трьох до восьми днів, протягом яких можна побачити весь національний парк, з його неймовірними вапняковими каньйонами і скелями. Цей похід досить складний, тому до нього потрібно гарненько підготуватися.

Архіпелаг Св. Ганни, Швеція

Тут ви можете подорожувати маленькими безлюдними островами. Найпопулярніша розвага в цьому місці – каякінг. Обов'язково спробуйте blåbärssoppa - ароматний ягідний чай, який можна пити, насолоджуючись чудовими шведськими пейзажами.

Секретний пляж Сардинії

Попливіть на поромі з приголомшливим вод з Палау, розташованому на північному сході Сардинії, до прекрасного острова Ла-Маддалена. Звідти прямуйте на схід до острова Капрера, а потім – до Cala Coticcio, або до Таїті - таємного і неймовірно гарного пляжу, про який практично ніхто не знає. Поряд з ним розташовані красиві скелі, які виглядають приголомшливо.

Глибини Азербайджану

Невелике пастуше село Хиналиг розташоване в горах Кавказу, на самому краю Європи. Це найвище село в Азербайджані. Звідси ви можете відправитися в фантастичний похід по одному з найвеличніших гірських хребтів у світі.

Грузинський похід

Грузія є однією з найдивовижніших, але недооцінених країн – багато хто не знає про те, що місцеві походи неймовірно зручні. Чотириденний маршрут Местія-Ушгулі дуже легкий. Транспорт може привезти вас прямо до відправної точки. Ви можете зупинитися в гостьових будинках в селах Жабеши (на фото), Ипрали і Адіші - по дорозі в Ушгулі, об'єкт Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО.

Портал "Знай.uа" розповідав про фуд-фестивалі Європи, які варто відвідати

А також про те, що почитати у сімейних, соло-подорожі та кемпінгу

Нагадаємо, на літаючій машині ви зможете дістатися з Нью-Йорка в Бостон за 36 хвилин