У світі дорожніх аксесуарів з'явився чудовий винахід - подушка Trtl. Завдяки нетрадиційному способу підтримки голови і шиї змінилося уявлення про те, як може себе почувати мандрівник під час польоту.

На цьому тижні у Шотландії випустили Trtl Pillow Plus в рамках 30-денної кампанії Kickstarter. За кілька годин після публікації було зібрано більше 20 000 доларів від більш ніж 500 людей, які вирішили підтримати проект.

П'ять років досліджень ергономіки сну були використані у створенні нової версії. Під час виготовлення подушки враховувалися 2 побажання споживачів: більш легка тканина і регульована висота. Новий матеріал набагато більш дихаючий, ніж фліс Trtl pillow 1.0, який використовувався раніше.

Популярні новини зараз

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Показати ще

Подушка, як і раніше, оснащена супермягким мікро-флісом, але тепер у її центрі знаходиться сітчаста панель, яка не дозволить вам перегрітися. До речі, подушку досить легко прати.

Звичайно ж, висота тепер теж регулюється. Подушка має два автоблокировочных перемикача, які можна крутити в праву і ліву сторони, що допоможе розгорнути або згорнути подушку. Насправді, вона має 80 можливих конфігурацій, 80!

Використання подушки максимально комфортне. Вона просто займе простір між вашою головою і плечем і зробить все, щоб ваш політ був максимально комфортним.

Портал "Знай.uа" розповідав про те, які книги варто взяти з собою в Марокко, Мексиre та на Карибські острови

Нагадаємо: існує 7 прихованих особливостей літака, про яких ви напевно не знали

"Знай.uа" писав про те, що харчування пілотів істотно відрізняється від харчування пасажирів та екіпажу