Незалежно від того, шукаєте ви житло для дорослих, розкішний номер люкс для одного або сімейний готель з чистим пляжем і спокійним морем для дітей, Карибські, Бермудські та Багамські острови не розчарують.

Експерти склали список з 15 найкращих готелів на цих островах. Він був створений на основі різних критеріїв: номерів, послуг, місця розташування, обслуговування, харчування та загальної вартості. Увагу було приділено також відгуками відвідувачів. У рейтинг 2018 року увійшло 12 країн і різних регіонів, включаючи Ямайку, Ангілью, Сент-Люсію, Антигуа.

Лідером стала Сент-Люсія, яка посіла 4 позиції в списку. За словами відвідувачів, тут найкращі номери, найкращі види з люксів під відкритим небом і найромантичніша атмосфера. А кімнати не можна описати ніякими словами – вони чудові. Гості в захваті від чистих пляжів, води і висококласного обслуговування.

Популярні новини зараз

Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити

Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Показати ще

Варто відзначити, що деякі готелі були закриті, наприклад Four Seasons Resorts & Residences. Їх робота відновилася цієї весни. Але це не завадило їм потрапити в рейтинг. Гості в захваті від красивих, сучасних номерів і підводного плавання.

У цьому році варто віддати належне і Ямайці. Готель Round Hill приваблює сімей зі всього світу своїми просторими віллами, спокійною береговою лінією і привітним персоналом. Round Hill - це окремий чистий світ, і люди, які там працюють, є найкращими, - зауважив один з гостей.

Бутік-готель, який зайняв перше місце в рейтингу, знаходиться в Ангільї. Frangipani Beach Resort, розташований в затоці Мидс-Бей, що складається з 19 номерів, а також вілли з 4 спальнями. Поряд з них – один із 33 чудових пляжів Ангільї. А острів вважається найкращим у регіоні. Сервіс, дизайн номерів та його розташування – всі ці пункти вразили гостей.

В топ-15 кращих готелів островів потрапили:

15. Zemi Beach House, Ангілья

14. Reefs Resort & Club, Бермудські острови

13. Nisbet Plantation Beach Club, Невіс

12. Four Seasons Resort & Private Residences, Ангілья

11. Sandals Grenada Resort & Spa, Гренада

10. Bucuti & Tara Beach Resort, Аруба

9. Jamaica Inn, Очо Ріос, Ямайка

8. Cap Maison, Сент-Люсія

7. Round Hill Hotel & Villas, Монтего-Бей, Ямайка

6. Anse Chastanet Resort, Сент-Люсія

5. Ladera Resort, Сент-Люсія

4. Tensing Pen, Негрил, Ямайка

3. Curtain Bluff Resort, Антигуа

2. Jade Mountain, Сент-Люсія

1. Frangipani Beach Resort, Ангілья

Кожен з цих готелів має свої плюси, переваги та особливості. Всі вони зроблять ваш відпочинок незабутнім і максимально комфортним.

Раніше портал "Знай.uа" писав про те, як заощадити в Європі на житлі

"Знай.uа" розповідав про те, як вибрати житло на airbnb за знаком зодіаку

, А також про кращі пляжі світу