Принц Вільям поділився враженнями від свого офіційного подорожі в Африку на цьому тижні. Він побував у львові, де живуть звірі, що знаходяться на межі вимирання.

Виступаючи в Намібії у вівторок, він сказав, що його дружина Кейт Міддлтон дуже переживала, що не змогла приєднатися до нього в поїздці. І навіть заздрить йому. І він пожартував: «Особливо, оскільки я з нетерпінням чекаю кількох хороших, безперервних снів на цьому тижні, і я нарешті зможу виспатися, перебуваючи далеко від моїх чудових дітей». А дружина не може собі цього дозволити.

Це пояснюється тим, що 36-річний Принц Вільям неодноразово скаржився, що батьківські обов'язки його втомлюють. Разом зі своєю дружиною він виховує трьох дітей. Після народження молодшої дитини, якій зараз всього 5 місяців, чоловік зізнався, що перестав висипатися.

Популярні новини зараз

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки

Показати ще

Незважаючи на мрії про хороші сни, Вільям прокинувся о 5 ранку на наступний день після приїзду, щоб відправитися в сільську місцевість регіону Кунеен і поспостерігати за невловимим чорним носорогом і за тим, як він поводить себе в природному середовищі.

Герцог Кембриджський відправився в Африку разом з Save The Rhino Trust і однією з самих давніх благодійних організацій, Tusk Trust, в рамках коаліції «Об'єднання заради дикої природи», метою якої є захист дикої природи. «Ось чому я хотів приїхати в Намібії - слухати і вчитися», - сказав він у своїй заяві. «Саме тому думка Намібії, що стосується цих складних тем, на майбутній конференції по проблемі незаконної торгівлі дикими тваринами в Лондоні в жовтні так важливо».

«Мене вразила краса і явна віддаленість цього неймовірного пейзажу. Я спостерігав за присвятою рейнджерів, які захищають унікальних пустельних носорогів від браконьєрів». Вільям відправиться в Танзанію і Кенію, перш ніж повернутися до U. K. в ці вихідні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв про те, що приховують етнічні квартали Сінгапуру

А також писав про детальний пішохідний маршрут, який допоможе побачити Прагу за один день

І розповідав про історію та особливості Всесвітнього дня туризму