В цьому районі Індійського океану є більше, ніж білі піщані пляжі. Що ж ще можуть запропонувати Мальдіви?

1. Відпочинок, як у мільйонерів

Існує тенденція розглядати Мальдіви як пустельний островный заповідник олігархів, моделей і людей, які володіють вишуканими яхтами розміром з Лідс. У це складно повірити, але така розкіш може бути дивно доступною. Фірми і готелі завжди влаштовують різні розпродажі. Якщо пощастить, ви можете відпочивати в чотиризірковому готелі за дуже привабливою вартістю. До речі, якщо одного острова вам мало, ви можете відправитися в тижневий круїз, де зможете побачити і інші острови.

2. Риби-папуги

Популярні новини зараз

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Мальдіви асоціюються у багатьох із пасивним пляжним відпочинком. Але ніхто не забороняє вам бути активними. Відмінний варіант – дайвінг, від якого ви будете в захваті. Серед величного підводного світу ви побачите неймовірно красивих риб-папуг. Крім того, ви можете відправитися в 8-денний дайвінг-тур.

3. Зворотний медовий місяць

Незважаючи на те, що Мальдіви є одним з найпопулярніших місць для медового місяця, в країні все зовсім інакше. Вона має найвищий показник розлучення в світі - 10,97 у рік на 1000 жителів на рік.

4. Нульова широта

Екватор проходить прямо через Мальдіви. Ви не можете бачити, це невидимо, але ви можете залишатися поруч з ним. Острів Фувахмула знаходиться на широті 0.16 ° ю.ш. Його бутік-готель Marina має двомісні номери вартістю від 45 фунтів стерлінгів.

5. Шопінг

Головною вулицею в Мале є Маджіді Магу, яка перетинає острів. Це не зовсім Єлисейські поля, але якщо ви любите шопінг, вам обов'язково слід відправитися сюди. Тут є все: аксесуари, одяг, взуття, декор та багато іншого.

6. Трафік

Мальдіви - це третє найбільш безпечне місце на планеті щодо доріг після. Щорічно на 100 000 жителів припадає 1,9 випадку смерті. Це дивно? Ми згодні. Тому ви можете насолодитися і пішими прогулянками, і їздою на велосипеді, не боячись за своє життя.

Погодьтеся, що тепер ви більше хочете на Мальдіви!

Портал "Знай.uа" розповідав про 10 кращих напрямків для жінок, які подорожують поодинці

А також писав: чи варто вірити в те, що Сінгапур - найсуворіша держава світу

Нагадаємо: 27 сентрября відзначають Всесвітній день туризму