Досі думаєте, що житло в Європі неймовірно дороге? Хочемо вас потішии - ви помиляєтеся. Ми приготували для вас список кращих хостелів Іспанії, Італії та Португалії, в яких можна переночувати дуже дешево.

St. Christopher's Inn Barcelona

Розташований прямо біля головної вулиці Ла-Рамбла. В цьому хостелі все абсолютно нове, адже він відкрився зовсім не так давно - влітку 2013 року. Інтер'єр тут вельми незвичайний – акцент зроблений на покривалах і шторах. В хостелі є і гігантський бар і відкритий майданчик на території.

Kabul (Барселона)

Популярні новини зараз

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Показати ще

Це не те місце, де люди просто лягають спати. Якщо ви вирішите тут зупинитися, будьте готові до вечірки. Тут є спеціальна кімната, яка завжди жвава. Крім того, тут проводять нічні прогулянки. Хостел дуже чистий, ліжка зручні, а в душі – хороший напір. Але найголовніша родзинка Кабала – перший поверх. Він включає в себе кафе, бар, столи, інтернет-будки та більярдний стіл. Тут мандрівники їдять, грають на більярді, п'ють, тусуються і спілкуються. Це відмінний хостел для самотнього мандрівника, адже тут з легкістю можна знайти друзів.

Goodnight Hostel (Лісабон)

Це один з найдешевших і затишних хостелів Лісабона, який розташований в самому центрі міста. Тут вам запропонують безкоштовний обід і сангрію, а також нічні прогулянки. Особливо добре тут під час зливи. Сидячи на терасі, можна відчути чарівну атмосферу подорожей і зав'язати розмову з цікавим незнайомцем.

Gallery Hostel (Порту)

Цей хостел можна назвати «розкішним». Він не є найдешевшим в Порту, але плата за проживання абсолютно виправдана. В хостелі, який за сумісництвом є художньою галереєю, є домашня їжа португальської кухні, задній двір, безкоштовні напої після вечері, ігрова кімната та доброзичливий персонал, який піклується про те, щоб всі гості відчували себе комфортно. На стінах кімнат можна побачити чудові картини місцевих художників. Ще однією фішкою є організація нічних вечерь.

The Yellow (Рим)

The Yellow - просто веселий хостел. Тут немає спільної зони, тому всі ходять в бар внизу. Люди приїжджають сюди, щоб спілкуватися з іншими мандрівниками і тусуватися на вечірках. З одного боку – тут шумно, але з іншого – шум знаходиться далеко від кімнат, тому тут можна гарненько виспатися на зручних ліжках. Тут є гаряча вода, відмінний напір в душі і Wi-Fi – все, що потрібно для туриста. До речі, персонал проводить пішохідні екскурсії по Риму.

Ostello Archi Rossi (Флоренція)

Головний плюс хостелу – безкоштовний сніданок: яйця, бекон, тости, млинці. Зауважте: це не звичайний європейський сніданок з хліба і кави. Це неймовірно ситний сніданок! До речі, за бажанням ви можете надписати своє ім'я або намалювати що-небудь оригінальне. Кухня тут розміром з їдальню, а на вулиці розташувався чудовий відкритий сад, де ви можете відкоркувати пляшку вина!

Зауважте, що в цьому списку ми перерахували далеко не всі варіанти!

"Знай.uа" повідомляв про топ-3 хостела Скандинавії

Портал "Знай.uа" розповідав про 10 найкращих додатка для подорожей

Нагадаємо: Необус - спосіб подорожувати Європою за копійки