Подорож наодинці з самим собою - унікальна можливість дізнатися, ким ви є насправді. Ви опинитеся в абсолютно новому оточенні і без якого-небудь минулого, здатного вплинути на вас. Такі думки можуть вас налякати.

Але на своєму шляху ви зможете зустріти безліч прекрасних людей, які із задоволенням допоможуть вам і розділять з вами незабутні моменти. Це може не тільки вплинути на найближчі роки після подорожі, а і змінити все ваше життя.

Звичайно ж, у світі існує безліч чудових країн і міст, які викликають захват. Але досвідчені мандрівниці створили список саме з 10 місць, які ідеально підійдуть для жінок, які подорожують поодинці.

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Показати ще

Вони підійдуть людям, орієнтованим на бізнес, на духовний розвиток, пошук себе, пошук натхнення, сенсу життя, відновлення після складних життєвих подій і пошуку пригод.

У список увійшли:

1. Моав, штат Юта
2. Юбенг, Китай
3. Мауї, Гаваї
4. Ель-Шалтен, Аргентина
5. Ісландія
6. Юлляс, Фінляндія
7. Біг-Сур (Каліфорнія
8. Острови Нуса, Індонезія
9. Sossusvlei, Намібія.
10. Берлін, Німеччина

Як ви бачите, в цьому списку – абсолютно різні місця. Це спекотна пустеля, безмежний океан, приголомшливі фьорди, ліси, озера і гори, архітектура. Це місця, які знаходяться далеко від цивілізації і один з найбільш гучних і популярних серед туристів міст.

Це місця, де можна зайнятися серфінгом, знайти нове хобі, відправитися в похід, зайнятися кінним спортом, плаванням, покататися на лижах, усамітнитися з природою і залишитися наодинці зі своїми думками, познайомитися з новими людьми в кемпінгу або стати частиною масштабної тусовки, відчути холод і жару, сухість і вологість.

Місця, які залучають самотніх мандрівників, які є найбільш цікавими і унікальними, вони надають можливості насолоджуватися природою і спілкуватися з іншими людьми (і з самим собою).

Не має значення, в якій точці земної кулі ви знаходитесь. Адже ці варіанти охоплюють практично всі континенти і стиль подорожей.

ви можете з легкістю вибрати місце, яке підходить саме вам.

Як повідомляв портал "Знай.uа" Стамбул - місто контрастів, у якому зливаються Європа і Азія

Портал "Знай.uа" писав про Валенсію, суміш Мадрида і Барселони

Нагадаємо: Лісабон: як відвідати головні визначні пам'ятки і заощадити