Будапешт – місто контрастів: ви можете вийти з термальної ванни і потрапити прямо в нічний клуб (а потім знову у ванну). Місто, виникнення якого датується Старим кам'яним століттям, потішить і здивує любителів історії. Тут зосереджені римська, неоготична, ренесансна і османська архітектура з такими величними місцями, як замок Буда і Рибацький бастіон.

Будапешт - не просто політична столиця Угорщини, але й комерційний, торговий і культурний центр. Від багатогранної сцени ресторану до багатої єврейського спадщини культура простягається майже на кожен дюйм перлини Дунаю. Спліт по річці Дунай, що складається з трьох основних регіонів: Пешт, Буда і Обуда - Будапешт, об'єднує сучасні зручності з древньою архітектурою і трав'янистими парками. Якщо ви шукаєте ресторани, магазини або музеї, вас чекає безліч різних варіантів Будапешті. Ціни тут дуже привабливі – тому ви можете побалувати себе багатьма приємностями.

Будапешт увійшов в такі рейтинги:

Популярні новини зараз

Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

• 2 найкращих місць для відвідування в Східній Європі
• 5 найкращих доступних відпусток в Європі
• 11 найкращих медових місяців в Європі
• 13 найкращих сімейних канікул в Європі

Як заощадити в Будапешті

Ознайомитися з громадським транспортом. В Будапешті є безліч дешевих, простих варіантів переміщення по місту, включаючи автобуси, метро та інший транспорт.

Купіть туристичну картку в Будапешті. Її можна придбати онлайн. Вона також продається в більшості готелів. Ця карта дозволить заощадити на громадському транспорті та відвідини кращих пам'яток по всьому місту.

Зняти квартиру. Якщо ви приїхали в Будапешт на кілька днів, тиждень або два, розгляньте оренду квартири. Це економніший варіант, особливо для тих, хто подорожує групами.

Ваш відпочинок в Будапешті буде незабутнім!

"Знай.uа" повідомляв про бюджетний відпочинок в країнах Європи

Портал "Знай.uа" писав про те, як недорого відпочити в Афінах

Нагадаємо: Мандрівникам на замітку: складено рейтинг найкращих авіаліній світу 2018