Виявляється, більшість людей в світі неправильно розбиває яйця.

Кулінари розповіли Daily Meal, як це потрібно робити правильно.

Якщо розбивати яйце ножем, тримаючи над мискою, частинки шкаралупи потрапляють в блюдо, оскільки осколки потрапляють всередину порожнини яйця. Також тверді частинки падають в рідину, якщо розбивати яйце об край миски або іншої ємності.

Найкраще розбивати яйце об плоску поверхню столу. Цього удару вистачити, щоб ідеально розколоти шкаралупу. Також при такому способі не пошкоджується структура жовтка, що особливо важливо при приготуванні яєчні або яйця пашот.

Популярні новини зараз

Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують

Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК

Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення

Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників

Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що багато дієтологів говорять про те, що сніданок - це самий важливі прийом їжі в день. Саме тому йти на роботу, в університет або школу щільно не зазіхати з ранку не можна. Дієтологи рекомендують на сніданок їсти каші і фрукти.