Виявляється, більшість людей в світі неправильно розбиває яйця.
Кулінари розповіли Daily Meal, як це потрібно робити правильно.
Якщо розбивати яйце ножем, тримаючи над мискою, частинки шкаралупи потрапляють в блюдо, оскільки осколки потрапляють всередину порожнини яйця. Також тверді частинки падають в рідину, якщо розбивати яйце об край миски або іншої ємності.


Найкраще розбивати яйце об плоску поверхню столу. Цього удару вистачити, щоб ідеально розколоти шкаралупу. Також при такому способі не пошкоджується структура жовтка, що особливо важливо при приготуванні яєчні або яйця пашот.
ПриватБанк спростить життя пенсіонерів: тепер процес буде значно швидшим
Верховна Рада пропонує звільнити українців від оплати комунальних та житлових послуг
Українцям за кордоном встановили нові правила: військовий облік, ТЦК, паспорти
Тиха отрута в склянці води: Дмитро Заруба з Держекоінспекції пояснив, чому колодязна вода може бути смертельно небезпечною
Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що багато дієтологів говорять про те, що сніданок - це самий важливі прийом їжі в день. Саме тому йти на роботу, в університет або школу щільно не зазіхати з ранку не можна. Дієтологи рекомендують на сніданок їсти каші і фрукти.