У середу, 6 травня, в результаті обстрілу ворожих на території Донбасу один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав осколкове поранення. Про це йдеться в повідомленні прес-центру ООС у соцмережі Facebook.

"Противник застосував автоматичні станкові гранатомети проти українських захисників населеного пункту Павлопіль. Внаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець Об'єднаних сил отримав осколкове поранення", - наголошується в публікації.

Відомо, що бійця ЗСУ екстрено доставили у військово-медичний заклад і надали належну медичну допомогу. У той же час втрати противника ще уточнюються.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що рівно шість років тому в селі Семенівка поблизу Слов'янська, відбувся перший потужний бій українських сил з бойовиками. Тоді бійці ЗСУ та СБУ потрапили в засідку.

Як повідомляв портал Знай.uа, Збройні сили України потрапили до топ-30 найсильніших армій світу, як змінилися позиції за останні роки.

Популярні новини зараз

На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось

Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ

"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Показати ще

Також портал Знай.uа писав, що за минулу добу, 5 травня, збройні формування Російської Федерації 15 разів порушили режим припинення вогню.