Окупанти 25 березня п'ять разів порушували режим припинення вогню на Донбасі. На щастя, в результаті обстрілів втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил не було. Про це говориться в повідомленні прес-служби Міноборони.

Відомо, що перший обстріл українських позицій біля Авдіївки стався у ніч на 25 березня з автоматичного станкового гранатомета і великокаліберних кулеметів.

Потім бойовики випустили 20 хв 120-го калібру по пунктах підрозділів Об'єднаних сил поблизу Кримського. Ще 3 міни такого ж калібру розірвалися біля Горіхового.

ситуація в районі проведення ООС, сайт Міноборони

Ворог також відкривав вогонь із станкових і ручних протитанкових гранатометів по наших позиціях в районі Водяного і Красногорівки.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

У Міноборони зазначили, що Об'єднані сили вжили необхідних заходів для придушення активності супротивника. Втрат з української сторони немає.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, бійці ЗСУ, які захищають батьківщину на фронті, звернулися до українців з важливим проханням.

Як повідомляв портал Знай.uа, українські оператори-пілоти почали постійні польоти на безпілотниках Bayraktar TB2 в небі України.

Також портал Знай.uа писав, що в Україні на час дії карантину призупинили заходи щодо призову громадян на строкову військову службу.