При покупці автомобіля важливо звертати увагу не тільки на марку й модель, а й колір. Він не тільки впливає на те, чи автомобіль можуть викрасти або подряпати, а й на особисте самопочуття його власника чи водія. Згідно з правилами фен-шую, можна обрати авто такого кольору, який принесе успіх або стабільність.

Про це розповіла експерт з фен-шуй Кася Тігіпко, повідомляє ГолосUA.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Для вибору кольору авто, не варто керуватися виключно тим подобається він вам чи ні. Хоча і це важливо. Але варто пам'ятати, що синій, чорний і блакитний кольори вважаються сприятливими, оскільки допомагають своїм власникам бути напоготові, відчувати зміни ситуації на дорозі. Це завжди хороший вибір для автомобіліста.

Автомобілі

Популярні новини зараз

Українцям спишуть частину боргів за комуналку: кому дозволять не платити

Пенсія збільшиться на 50%: українцям розповіли про лазівку у виплатах

Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Одним із найпопулярніших кольорів авто є білий та металік. Вони допомагають власникам таких машин проявити усю свою рішучість та волю. Такі автівки несуть у собі енергію металу, тому можуть зробити людину більш жорсткою. Однак комусь це бути тільки на краще.

водій авто

Червоний та оранжевий належать до однієї гами. Вони значно менш популярні, однак червоні авто все ж часто обирають для себе жінки. Та експерт не радить обирати такі кольори, тому що вони можуть спровокувати зайву нервозність водія, а помаранчевий може навіть викликати швидку стомлюваність.

Зелений і коричневий кольори викликають бажання рухатися вперед, активно діяти і ставити високі цілі. Ці кольори і їх відтінки допомагають досягти успіху в бізнесі, просування по службі і фінансового благополуччя.

Нагадаємо, Верховна Рада вирішила долю євробляхерів: рішення охопить сотні тисяч водіїв.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Києві шматок мосту завалився просто на авто: фото.