В українців з'явилися проблеми через мобільного оператора "Київстар". Так, 15 квітня жителі Мелітополя, які давно користуються послугами даного оператора мобільного зв'язку повідомили, що втратили можливість додзвонитися до іншого абонента.

Про це стало відомо завдяки повідомленню до техпідтримки "Київстару", співробітники компанії підтвердили інформацію про перебої зв'язку.

абоненти

"Ми зараз працюємо над усуненням цієї проблеми. Приносимо свої вибачення за тимчасові незручності",- зазначили в компанії.

Трохи пізніше від "Київстару" прийшло повідомлення про те, що проблеми вже усунуто. Що на цей раз стало причиною збою поки невідомо.

Популярні новини зараз

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

За це вас можуть оштрафувати навіть у власній квартирі: комусь з українців потрібно готувати до 100 тисяч гривень

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Показати ще

Варто нагадати, що в Україні вводять нову систему розрахункових операцій. Вісім новітніх моделей програмних комплексів, призначених для реєстрації розрахункових операцій включили до реєстру в Україні. Що це значить, розповіли представники Державної фіскальної служби.

Ці моделі пристроїв будуть застосовувати у своїй діяльності користувачі-учасники експериментального проекту по впровадженню інноваційних технологічних рішень для реєстрації розрахункових операцій у сфері торгівлі (в тому числі інтернет-торгівлі), громадського харчування, купівлі-продажу іноземної валюти, торгівлі через автомати з продажу товарів (послуг), надання послуг по прийому готівки для подальшого переказу, перевезення пасажирів тощо.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що з 12 квітня український оператор мобільного зв'язку "Київстар" відключить популярні пакети. На цей раз зміни торкнуться такої послуги, як SMS. Про це повідомили представники компанії.

Оператор закриє такі пакети: "Пакет 60, 20 і 30 SMS", "Пакет 120 SMS", "Пакет 240 SMS", а також "SMS-пакет 150 повідомлень", "SMS-пакет 50 повідомлень". Абонентам Київстар, які користувалися однією із зазначених послуг, буде запропоновано пакет "150 SMS".

Нагадаємо, WhatsApp підігнав новенькі оновлення: чого чекати користувачам.

Як повідомляв Знай.uа Київстар відбере в українців улюблені акції: чергове оновлення залишить вас без грошей.

Також Знай.uа писав, українці масово відмовляються від дзвінків: інтернет б'є всі рекорди.