У Миколаєві на вагу продають сир, який не псується два тижні і розчиняється в молоці. Про це стало відомо завдяки повідомленню екс-начальника управління культури Миколаївської міської ради Лілії Заворотньої, яке вона розмістила на своїй сторінці в Facebook.

Як йдеться у повідомленні, сир продають на вагу на ринках Миколаєва. Крім того, Заворотня зазначає, що цей продукт не кислий і досить смачний.

У публікації йдеться: "Хто-небудь може пояснити що за дивовижний продукт вже давненько з'явився у продажу в кіосках міста, а зараз і на ринках ( в основному, у перекупників) під назвою «сир». З вигляду - звичайний всіма нами улюблений дієтичний продукт, за смаком - СМАЧНИЙ!, не кислий, але... Цей дивовижний продукт взагалі не прокисає - забула в холодильнику, дістала через 2 тижні - як свіжий. Крім того повністю розчиняється в молоці. Купують матусі дітям - це безпечно?".

Один з користувачів, який прочитав повідомлення жінки, прокоментував запис: "Давно хвилювало це питання. Думаю даний продукт доречніше називати молочний продукт, або як там прийнято називати сурогат. Це що завгодно, але не сир. Точно так само як і йогурти на вагу, з різними наповнювачами і сирний продукт під виглядом сиру. Розумію, що купівельна спроможність не висока, але зараз навіть під «видом» домашнього сиру за повною вартістю можна купити сир з підмішаним сурогатом".

Популярні новини зараз

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що українців попередили про люту зиму, яка почнеться в наступному місяці. Згідно з прогнозами синоптиків, на півночі України температура опуститься до позначки в – 30 градусів.

Як повідомляв портал "Знай.иа": дефіцит Пенсійного фонду зріс на 16 мільярдів гривень, з причини чого українцям можуть скоротити пенсійні виплати. Як зазначається, українські пенсіонери і так отримує 35% від мінімальної заробітної плати, хоча світові стандарти передбачають 40% мінімум.

ТакожЗнай.иа" писав, що статистика Державної служби зайнятості шокувала українців: згідно з опублікованими даними, близько 90% людей, що стоять на обліку, мають вищу освіту.