З Вербної неділі (28 квітня 2024 року) починається останній Страсний тиждень посту. Цього дня прийнято вітати одне одного, відвідувати служби та святити гілочки верби.

Вони символізують пальмові гілки, якими вітали вхід Ісуса до Єрусалиму напередодні його розп'яття. Вважається, що гілки верби захистять будинок від пожеж та повеней, а його господарів – від хвороб, злиднів та негараздів.

****

З Вербною неділею! Нехай верба обдарує міцним здоров'ям та щирою любов'ю. Нехай всі тривоги та негоди підуть і зачинять двері. Бажаю чистих та щирих стосунків з оточуючими, легкості на душі, тепла у серці, щастя у домі та краси навколо.

Популярні новини зараз

Великі зміни на ринку землі в 2025 році: українці можуть втратити право власності

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Часу більше не дадуть: українцям нагадали про важливу процедуру

Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину

Показати ще

****

У таке чудове свято бажаю, щоб разом із освяченою вербою у ваш дім увійшли благодать, достаток та радість. А душа нехай цвіте та сяє, як весняні квіти. Нехай будуть поряд ті, хто дорогий і коханий. Нехай Господь зберігає ваш дім і дарує здоров'я всім його мешканцям.

****

Нехай із дзвоном дзвонів, що доноситься з церков у Вербну Неділю, у твоєму житті запанує справжня гармонія та злагоди. Нехай душа і тіло завжди якісно співпрацюють один з одним, покращуючи та доповнюючи твою сутність. Щастя та божественного кохання! Удачі та радості!

****

Вербного Воскресіння прекрасний день та подарує тобі невичерпну радість! Нехай щасливим і радісним стане цей день і нехай стане початком великого і світлого шляху, на якому тобі завжди будуть зустрічатися тільки добрі люди! Зі святом і всіх найкращих благ тобі!

****

****

Щороку відзначається таке велике свято, як Вербна неділя. Хочу побажати всім своїм рідним та близьким стати щасливішим із цього дня, забути всі негаразди, залишивши їх минулим.

****

З Божим благословенням і радістю прийшло до тебе велике свято – Вербне Воскресіння! Нехай у кожному дотику вербових гілочок і в кожній зустрічній людині буде все найдобріше і найчистіше, що є в житті – і нехай твоє серце зрадіє чудовому дню та великому святу!

****

У свято Вербної Неділі від душі хочу побажати добрих намірів душі та добрих звісток від світу, міцного здоров'я сім'ї та світлих надій для серця.

****

Вітаю з Вербною неділею! Чарівного Вам настрою, величезного щастя, Господнього благословення у всіх справах, великого щастя, прекрасного сьогодення та світлого майбутнього! Нехай всі Ваші найкрасивіші мрії та важливі плани втіляться у повній добрих подій життя!

****

Нагадаємо про перенесення церковних свят, чи змінилася дата Вознесіння Господнього: традиції та заборони важливого дня.

Раніше ми повідомляли, що настав час молитися: найсильніші слова за Україну, які треба говорити щодня.