Ідеальним варіантом для сніданку, обіду чи вечері, виявляється, можна вважати не лише вівсянку. Оптимально підійте проста у приготуванні овочева запіканка. Крім того, ця страва не містить багато калорій, тому точно не зашкодить вашій фігурі.
Вам знадобиться:
300гр. кабачків
1 цибуля,
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон
Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
1 морква,
1 помідор,
сіль, перець за смаком,
кріп (будь-яка зелень),
50гр. сиру
Для соусу:
2 яйця,
100 мл. молока,
сіль, перець за смаком.
Рецепт приготування овочевої запіканки:
Очістіть кабачок від насіння, наріжте його півколами,тонко покрошіть цибулю, моркву та помідор. Змастість маслом форму для випікання, викладіть на неї овочі, трохи підсоліть, додайте перець та поставте у духовку на 15 хвилин при температурі у 200 градусів.
Коли овочі стануть рум'яного відтінку, посипте зеленню, залийте соусом, додайте твердий сир та поставте у духовку ще на 7 хвилин. І смачний перекус готовий!
Дивіться: як готувати овочеву запіканку вдома