Ідеальним варіантом для сніданку, обіду чи вечері, виявляється, можна вважати не лише вівсянку. Оптимально підійте проста у приготуванні овочева запіканка. Крім того, ця страва не містить багато калорій, тому точно не зашкодить вашій фігурі.
Вам знадобиться:
300гр. кабачків
1 цибуля,
Нові правила бронювання від мобілізації: що зміниться з 1 грудня
Є умова, вводять ліміт на 30 днів: що буде з тарифом на світло з 1 грудня
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
Долари з "заначки" можуть розчарувати: почали діяти нові правила обміну валюти
1 морква,
1 помідор,
сіль, перець за смаком,
кріп (будь-яка зелень),
50гр. сиру
Для соусу:
2 яйця,
100 мл. молока,
сіль, перець за смаком.
Рецепт приготування овочевої запіканки:
Очістіть кабачок від насіння, наріжте його півколами,тонко покрошіть цибулю, моркву та помідор. Змастість маслом форму для випікання, викладіть на неї овочі, трохи підсоліть, додайте перець та поставте у духовку на 15 хвилин при температурі у 200 градусів.
Коли овочі стануть рум'яного відтінку, посипте зеленню, залийте соусом, додайте твердий сир та поставте у духовку ще на 7 хвилин. І смачний перекус готовий!
Дивіться: як готувати овочеву запіканку вдома