До Нового року лишається все менше часу, і якщо ви досі у пошуках ідеальних варіантів страв до святкового столу, пропонуємо найпростіший та досить економний рецепт салату.
Саме "Гранатовий браслет" завжди користується популярністю серед господинь, тому що скуштувавши його бодай раз, гості будуть випитувати у вас секрет приготування ще довго, повідомляє Clutch.
Вам знадобиться:
300 г курячого філе
Скільки ще чоловіків мобілізують до кінця 2024 року
Навіть ТЦК не чіпатиме: яких спеціалістів омине мобілізація
Українських дітей можуть не пустити за кордон: оголосили нові правила
Зміни для абонентів: з 1 січня лунатиме новий сигнал
300 г картоплі
50 г волоських горіхів
майонез
150 г цибулі
300 г буряка
1 великий гранат
Сіль
Рецепт приготування:
Відваріть куряче філе, картоплю та буряк. Зніміть шкірку і зачекайте, доки охолоне. Почистіть та дрібно наріжте цибулю, смажте її на повільному вогні до утворення золотистої скоринки.
Буряк натріть на дрібній тертці, а горіхи подрібніть у блендері. Якщо його немає, просто поріжте ножем, змішайте із буряком та додайте трохи солі. Натріть картоплю, очистіть гранат, діставши окремо зерна. У центр пласкої за формою тарілки поставте стакан, навколо нього викладіть картоплю та змажте зверху майонезом. Потім викладіть філе із цибулею, покривши шаром майонезу ще раз.
У третій шар – буряк із горіхами, а на верхній – гранат, зерна викладайте щільно і обережно, а потім повільно приберіть стакан. Ваш святковий салат готовий, нехай смакує!
Дивіться: як готувати салат "Гранатовий браслет"