Вишуканий та смачний десерт родом з сонячної Італії не залишить байдужим нікого, а приготувати його вдома зовсім не складно, до тог ж вам не доведеться возитися з борошном та духовкою.
В класичному вигляді тірамісу подається охолодженим до кави? - пише Сlutch.
Для приготування вам знадобиться:
печиво "Savoiardi" - 200 г
Штрафи від ТЦК зростуть вдвічі: ухилянтів добряче потрусять
Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
Долари з "заначки" можуть розчарувати: почали діяти нові правила обміну валюти
цукор - 60 г
кава (додай цукор за смаком)
яйця - 3 шт
сир Маскарпоне (Maskarpone) - 250 г
Як готувати:
Відділи жовтки від білка, виклади білки в пластиковий контейнер, а жовтки в будь-яку зручну для приготування крему ємність. Тепер додай половину цукру в ємність з жовтками, перемішуй, поки маса не стане однорідною і світлішою.
До жовтків додай сир та ретельно перемішай.
Збий міксером білки, додай цукор та щіпку солі, так вийде пишніша піна.
Акуратно легкими рухами змішай білки з жовтками та сиром.
Тепер можеш зібрати тірамісу. Окуні кожне печиво в каві. Кава повинна бути кімнатної температури. Викладай змочений в кава печиво в прямокутну скляну ємність так, щоб повністю покрити денце.
Зверху розприділи шар крему та щедро посип какао.
Десерт варто накрити харчовою плівкою та залишити в холодильнику на ніч.
Дивіться, як приготувативишуканий десерт родом з Італії
Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", любителі солоденького знають, що серед усіх десертів чи не смачною вважається італійська панакота. Але якщо немає ні настрою, ні бажання йти в кафе, то ніщо не завадить приготувати його на власній кухні. Пропонуємо простий рецепт ніжного десерту.