Відомий український лікар-дієтолог Оксана Скиталінська, поділилася списком продуктів, які допоможуть запобігти розвитку ракових пухлин. Про це читайте в матеріалі Clutch.
"Іноді починає здаватися, що навколо мене люди з онкологічними захворюваннями, ті, які на "хімії", променевій терапії або готуються до неї. Це не тому, що онкологічних пацієнтів побільшало, просто діагностика стала кращою, і чимало людей стали більш відповідально ставитися до неї. Зрештою, коли знаходишся в цій темі, то і сам відчуваєш до неї посилений інтерес", — розповів Оксана Скиталінська, український лікар-дієтолог.
Експерт визнає, що для неї виявився дивним той факт, що люди часто позбавляють себе простих і корисних продуктів. На противагу тому, щоб завантажуватись шкідливими, тим самим викликаючи на себе хвороби. Причин онкозахворювань дуже багато, але харчування відіграє далеко не останню роль.
Яким харчування не повинно бути
Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція
Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
Пропрацював 40 років, а пенсія мізерна: у ПФУ звернулися до українців, сподобається не всім
Антиракове харчування
Лікар-дієтолог рекомендує всім включити в свій щоденний раціон наступні продукти: бобові, зелень, хрестоцвіті і різнокольорові овочі (червона капуста, броколі, червона цибуля), ягоди, куркума, насіння льону. Це далеко не весь список. Чим більше у твоєму раціоні таких продуктів, тим щедріша подяка твого організму у вигляді відмінного самопочуття.
Нагадаємо, 11 простих фраз, які допоможуть вам не попастися в пастку дурного або нетактовного лікаря.
Як повідомляв Знай.ua, не так давно фахівці з'ясували, що жовті овочі підвищують захисні функції нашого імунітету, нормалізують нервову систему, ендокринну систему, а також сприяють засвоєнню заліза.
Також Знай.ua писав, нещодавно вчені знайшли і позитивний момент у вживанні спиртного.