Найчастіше на приготування страв йде багато часу, а робоче місце перетворюється на місиво з продуктів і використаних упаковок від них.
Щоб уникнути такого бардаку на кухні і зробити готування максимально комфортним, AdMe.ru склало кращі лайхаки, які допоможуть заощадити час, нерви і поліпшать ваші вміння.
1. Щоб котлети прожарювалися швидше, зробіть поглиблення посередині.
2. Ви наріжете ідеальні шматочки торту, якщо потримайте ніж під гарячою водою. Тоді він не буде застрягати і прилипати до десерту.
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації
Масштабне березневе підвищення пенсій: 2300 отримають не всі
Долари з "заначки" можуть розчарувати: почали діяти нові правила обміну валюти
3. Коли вам знадобиться лимонний сік, застроміть пульверизатор в лимон. Буде крутий спрей.
4. Також не забувайте, що визначити розмір порції завжди можна з допомогою руки.
5. Закріпіть на рукоятці ножа кілька канцелярських гумок і, тоді він не буде ковзати при нарізанні овочів або м'яса.
6. Чим тонше шкірка у лимона, тим він кисліше.
7. Для рівномірного приготування сосисок потрібно зробити невеликі надрізи.
8. Як визначити свіже яйце чи ні: просто зверніть увагу на цілісність мішечка навколо жовтка.
9. Розрізаний торт не зачерствіє, якщо поставити в місця розрізу шматочки хліба і закріпити їх зубочистками.
10. Скільки потрібно варити яйця вкруту.
11. Щоб зелень залишалася свіжою, її слід зберігати в фользі.
12. Ідеальний бекон: покладіть м'ясо на фольгу; розігрійте духовку до 204 градусів і поставте на 12 хвилин.
13. Щоб розігріти піцу так, ніби її тільки що приготували, просто сприсніте її водою і розігрійте в духовці.
14. Якщо розрізати стейк вздовж волокон, м'ясо не буде кришитися і вийде рівними шматками.
15. Щоб вмочити повністю печиво в молоко і не забруднити пальці, використовуйте вилку.
Раніше портал "Знай.uа" писав, чому вживання фаст-фуду та іншої жирної їжі у величезних кількостях може незворотньо змінити роботу імунної системи.