Інгредієнти
Варені яйця — 6 шт.
Сире яйце - 1 шт.
Кріп — 1 пучок
Зелена цибуля — 1 пучок
Манна крупа — 2 ст. л.
Борошно — 1 ст. л.
Грецький йогурт (або будь-який інший натуральний без наповнювачів) — 1 ст. л.
Масло рослинне — 1 ст. л.
Сіль — за смаком

Спосіб приготування

Варені яйця очистіть від шкаралупи і натріть на тертці.
Цибулю і кріп дрібно наріжте.
З'єднайте зелень і яйця в глибокій мисці і перемішайте.
Додайте йогурт, просіяне борошно, манку, щіпку солі, перемішайте.
Змочіть руки теплою водою і сформуйте з маси невеликі котлети однакового розміру.
Розігрійте в сковороді рослинне масло і викладіть котлети.
Обсмажуйте на середньому вогні з двох боків до утворення золотистої скоринки (приблизно по 4 хвилини).
Порада: щоб котлетна маса під час смаження не розсипалася, додайте у фарш одне сире яйце.


Як повідомлялося раніше, портал "Знай.uа", мафіни за рецептом відомої телеведучої

Популярні новини зараз

ТЦК не матиме претензій: кому з українців дозволять оформити відстрочку з-за кордону

Після війни на вагу золота: які професії зроблять вас багатими в Україні через 3–5 років

Нечесна індексація: чому пенсіонери отримують менше, ніж повинні

ПриватБанк попередив про нові тарифи з 1 січня: за що доведеться платити

Показати ще