Інгредієнти
Варені яйця — 6 шт.
Сире яйце - 1 шт.
Кріп — 1 пучок
Зелена цибуля — 1 пучок
Манна крупа — 2 ст. л.
Борошно — 1 ст. л.
Грецький йогурт (або будь-який інший натуральний без наповнювачів) — 1 ст. л.
Масло рослинне — 1 ст. л.
Сіль — за смаком

Спосіб приготування

Варені яйця очистіть від шкаралупи і натріть на тертці.
Цибулю і кріп дрібно наріжте.
З'єднайте зелень і яйця в глибокій мисці і перемішайте.
Додайте йогурт, просіяне борошно, манку, щіпку солі, перемішайте.
Змочіть руки теплою водою і сформуйте з маси невеликі котлети однакового розміру.
Розігрійте в сковороді рослинне масло і викладіть котлети.
Обсмажуйте на середньому вогні з двох боків до утворення золотистої скоринки (приблизно по 4 хвилини).
Порада: щоб котлетна маса під час смаження не розсипалася, додайте у фарш одне сире яйце.


Як повідомлялося раніше, портал "Знай.uа", мафіни за рецептом відомої телеведучої

Популярні новини зараз

Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн

Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Показати ще