Давайте обговоримо ще одну рослину сімейства гарбузових, яка зараз актуальна для вживання. Наскільки вона корисна, і чому варто її їсти, вивчайте разом з нами.

Калорійність дині дуже відрізняється від її сорту і умов вирощування. У середньому, її калорійність становить 33 ккал на 100 грам продукту.

Захищає від хвороб, робить шкіру молодою і ще багато інших властивостей, якими володіє диня. Отже, почнемо:

1.Диня містить вітамін С, корисні речовини, які допомагають стабільно працювати організму.

Популярні новини зараз

Долари можна продавати? Що буде з курсом в Україні після приходу Трампа

Десятки тисяч українців залишилися без "броні" від мобілізації: за які порушення призиватимуть

Дають лише 3 дні: в Україні змінилися правила повісток поштою, що це змінює для чоловіків

Українцям приготували нові виплати: хто отримуватиме 4500 грн щомісяця

Показати ще

Всього 1 порція дині здатна забезпечити майже на 100% добову потребу в вітаміні А, на 95% — у вітаміні С, на 1% — у кальції, на 2% — в залозі і на 5% — у вітаміні К. У дині міститься вітамін В3 (ніацин), В6 (піридоксин), У9 (фолієва кислота та інші корисні для організму сполуки.

2. Елементи при надходженні в організм допомагають запобігти багатьом захворюванням, так само рак та інсульт.

3.Вітамін А, який є в дині важливий для здоров'я зубів, слизових оболонок, поліпшує зір.

4.Диня це природний енергетик, тому її можна вживати для схуднення у поєднанні з інтенсивними тренуваннями.

5.Допомагає зупинити розвиток раку.

6.Розріджує кров і зберігає судини здоровими.

7.Диня-це прекрасний сечогінний засіб, тому якщо її їсти вранці, твої нирки будуть здоровими.

8.Стабілізує роботу травної системи.

9.Шкіра буде пружною і повільно старіти. Диню можна застосовувати і зовнішньо. Необхідно прикладати тонкі скибочки до обличчя і області декольте.

10.Запобігає випаданню волосся і сприяє їх зростанню.

Але варто пам'ятати і про протипоказання до вживання дині, ними є цукровий діабет, кишкові розлади, виразки шлунка і дванадцятипалої кишки та період лактації.

Диня – досить важкий для шлунка продукт, тому її не можна їсти натщесерце і поєднувати з молоком і кисломолочними продуктами, щоб уникнути виникнення дискомфорту.

Нагадаємо, схуднути швидко і без дієт можливо! У нас є правила збалансованого харчування.

Як повідомляв портал "Знай.uа", перші кавуни вже продають на ринках і в супермаркетах. І ціни вже не такі кусючі. Однак виникає питання: чи можна їсти смугасту ягоду в середині липня і при цьому не отруїтися.

Також "Знай.uа" писав, що на дворі літо і сезон морозива в самому розпалі. Хто ж не любить спеку побалувати себе смачненьким і холодним. А що робити, коли у вас або дитини болить горло? Чи можна в такому випадку їсти морозиво, а може краще потерпіти, поки не ви лікуєтеся?