Правильно приготоване тісто для вареників – це половина успіху запланованого страви. І сьогодні tochka.net поділиться з тобою секретом приготування смачного і простого тіста на вареники. До речі, з цього універсального тесту ти можеш приготувати не тільки вареники, але і манти, пельмені і навіть чебуреки.
Начинку вибирай на свій розсуд: у таке тісто на вареники чудово впишеться і овочева, і солодка начинка і м'ясний фарш.
Тісто на вареники – інгредієнти:
4 склянки борошна,
2 яйця,
4 ст. ложки рослинної олії,
1 ч. ложка цукру,
щіпка солі,
1 склянку газованої води.
Рецепт тіста для вареників:
В Україні посилять мобілізацію та укріплять міста: до чого слід готуватися
Більше жодних пільг: пенсіонерів змусять платити податок на землю
Грошову допомогу дадуть не всім: що треба підтвердити
Українцям дозволили не сплачувати за комунальні послуги: коли рахунки можна "заморозити"
Просіяне борошно з'єднайте з сіллю і цукром, вбий яйця і перемішати.
Вливаємо олію і воду, перемішати і замісити тісто.
Виклади тісто для вареників на робочу поверхню, посипану борошном, і міси до однорідності приблизно 3-4 хвилини.
Накриваємо тісто для вареників рушником і залиште на 20 хвилин, щоб полежало.
Тісто на вареники готово. Розкачуй вирізай варенички, наповнюй обраної начинкою і готуй частування.
Приємного апетиту!
Як повідомлялося раніше, портал "Знай.uа", мафіни за рецептом відомої телеведучої