Були вивчені властивості і склад бразильських, волоських, лісових горіхів, а також арахісу, фісташок і мигдалю.

Таким чином, вчені змогли з'ясувати, що найбагатшим на антиоксиданти, причому, високоякісні, є волоський горіх.

Ці речовини прекрасно захищають організм від шкідливих впливів, перешкоджають захворювань і старіння.

Популярні новини зараз

Сім'ї отримають більше грошей: як змінився розмір соцдопомоги

Колишня зірка "Квартал 95" Олена Кравець знищила дочку лише однією фразою: навіть психолог не допоміг

Українцям платитимуть подвійні пенсії: чиї гаманці стануть удвічі товщі

Європа почне повертати Україні ухилянтів? Німеччина депортує першого

Показати ще

Раніше "Знай. uа" писав про те, що якщо споживати такі натуральні продукти, як буряк, капуста, часник і журавлина – ваш організм завжди буде активним, здоровим та очищеним, а ваш імунітет буде сильнішим за сталь.

Чи не один з найсильніших "природних" антибіотиків та противірусних засобів є журавлина. Вона чудово очищає сечовий міхур, та шляхи від небезпечних бактерій, є одним з гарних засобів профілактики захворювання «циститу», чистить судини від тромбів та бляшок. Окрім того, ця ягода має властивості, які допомагають боротися із утворенням ракових клітин.

Не менш цінною в раціоні є білокачанна капуста. Вона допоможе вивести з кишечника токсини. Органічні кислоти капусти також позитивно впливають на травлення і стабілізують мікрофлору кишечника. Білокачанна капуста очищає кишечник від токсинів.

Споживання часнику зменшує рівень холестерину у крові, сприяє очищенню судин та є профілактикою раку мозку. А все тому, що в одному зубчику часнику міститься більше 400 корисних компонентів. До речі, всім відома корисна дія часнику, як профілактика ОРВИ та ОРЗ.

І продуктом для очищення організму №1 є червоний буряк. Він містить такі поживні речовини як клітковина, мідь, фосфор, вітамін С і низку корисних кислот, які позитивно впливають на травлення і вбивають бактерії у кишечнику. А ліпотропна речовина бетаїн, яка є у буряку, допомагає очищати печінку від токсинів.